AyseEmre Dilekerkan0705 gorunuste zayıf duruyorum canım hiç 67 kilolu insan olarak gözükmüyorum ama tartıda cok cıkıyorum acaba bebegime mi yarıyor oyle anlayabilirmiyiz
Dilekerkan0705 AyseEmre çok kilo almakla bebeğin kilosu arasında hiç ilgi yok canım sen ona yararlı şeyler yediğinden emin ol yeter . Daha haftan az ya ondan dedim yanlış anlama çok alırsan son zamanlarda sıkıntı yaşarsın
Rasev AyseEmre ihtiyacim var yeminle kizzz 2kilo aldim oda bebeyin kilosu galiba amniyo sivisiyla birlikde 😹ben hala kendi zayifligimdayim
Rasev AyseEmre yaaa kiyamam🙊ben 49la hamile kaldim simdi 51im kendimi tandimi taniyali 5-6yildir hep 48-49dum zaten🤷🏻♀️
crash Ben 35+3 şimdiye kadar 14 kilo aldım doktor normal dedi sizin zamanlarda o kadar almıştım ben de.
AyseEmre Rasev kız ben nişanlanmadan once senelerdir 47 kiloydum hiç ne azalma ne artma vardı nisanlandım 50ye cıktım evlendim 53e simdide 67🤣🤣
AyseEmre Mavi1 cok acıkıyorum ama yemek yemeyide cok seviyorum 😒 ac kalınca bebegimde ac duruyor hissediyorum
Pinarbeki AyseEmre valla bnm daha almam lazım 50la hamile kaldım 47 ye düştüm şuan 56 yım doğuma kadar inşallah daha alırım 😂
Mavi1 AyseEmre öyle düşünme sık ye ama fazlalıkları çıkar öğünlerinden ekmek hamurişi kekler börekler çörekler bunlara ara ver, et süt yoğurt bunları çoğalt ben öyle yapıyorum canım sık sık ye yine yürüyüş yap ki, kilo alımını durdursun
Pelinzade Bende 23 haftalığım üç kilo almışım hamilelik başında verdiğim iki kiloyu almışım üstüne bir kilo aldım