Meryemcelikaliyeva nisaninannesi2 Şu an kaç haftalık o acı da çok tatlı bir acıdır diye düşünüyorum🙏🏼🙏🏼
Meryemcelikaliyeva swetty_18 Bu haftalarda öyle oluyor muş inşallah sağlıklı kucağına almak nasip olsun
Meryemcelikaliyeva prensesannesiiiiii ammmiiiinnnn inşallaahhh🙏🏼🙏🏼Sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allahım
Hikari Çok güzel bir duygu sanki benimle iletişim kuruyor gibi hissediyorum 🥰 artık son aylarda olduğum için biraz can yakıcı olabiliyor ama biraz normalden az hareket etse ödüm kopuyor, sonra diyorum istediğin kadar acıt canımı yeter ki iyi ol
Bktece Meryemcelikaliyeva 21. Haftadayim bende iki haftadir hissediyorum muhteşem bir duygu içimde benden bi parcanin varlığını hissetmek tarif edilemez Allah herkese nasip etsin inşallah 🙏🏼
Meryemcelikaliyeva Bktece aminnn inşallah ben bazen hamile olduğumu unutuyorum kıpırdayınca aaa evet diyorum
Acemi_anne61 Meryemcelikaliyeva Hamilelikten nefret eden ben hareketleri hissetmeye başlayınca polyanaya döndüm 🤭 yeterki kıpraşsın benim canparçam💓 ama babası gelince duruyor bi türlü göremedi
Meryemcelikaliyeva Acemi_anne61 şimdi biz hiss ediyoruz yaa eşime bak bak burda diyorum kıyamam oda hiç bir şey hissetmiyor yalandan evet evet diyor haha
viildaaannn Meryemcelikaliyeva öyle inanılmaz Bi duygu ki ilk hissettiğimde ağlamıştım bazen hala ağlıyorum elimi karnıma koyup bazen saatlerce onu dinliyorum Rabbime şükürler olsun Allah ım isteyen herkese, hakeden herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Bu arada 21 haftaya dogru gidiyoruz bizde 🥰
Meryemcelikaliyeva Edanurozmn ben biraz erken hissetmeye başladım canım 16da hissetdim bizimkisi aşırı hareketli doktorlar bazen şaşırıyor
Adjer12 prensesannesiiiiii bende 23+2 deyim ama hic durmuyo kucuk minosh 😆 hele gece olunca daha cok tekmeliyo
incimercan Meryemcelikaliyeva gebelik planlarken çokça acabalarım olmuştu(ilk gebeliğim), bazen kendimi hazır hissettiyordum. Hatta gebelik başında da devam etti. 28 haftayım şu an🎃 onu hissettikçe, rüyalarımda bebek sevdikçe o kadar sevgi pıtırcığı oluyorum ki gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Sağlıkla gelsin 🧿🌿 çok güzel günler bekliyor bizi🥰
Meryemcelikaliyeva incimercan Allah evet bazen diyorum gözlerimi kapatsam açsam direk doğsa göre bilsek kokunu ala bilsek dünyanın en tatlı cennet kokusu 🙏🏼
secoz Meryemcelikaliyeva o kadar güzel ki ❤️ bazen karnıma ayağını totosunu falan dayıyor sanırım, seviyorum konuşuyorum ayağını götünü yerim diyorum 🤭 sağdan solda falan geziniyor🥲 sanırım doğunca özleyeceğim 🥴🥴
Meryemcelikaliyeva secoz ayyyy duygulandımmmm manşalllaahh annesi Allah sağlıklı kuçagımıza almayı nasib etsin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼Anne duygusunu takmak isteyip annem ama yolları Allah’ım hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼☺️
BaLLikom44 Meryemcelikaliyeva hahaha aynı benim eşim yalancıktan dokunuyor sonra valla ben hissetmiyorum senin karnında diye hissediyorsun diyor 😅😅😅