Meryemcelikaliyeva Acemi_anne61 hahahahha evet aslında onlara üzülüyorum bu tarif edilmez duyguyu yaşayamadıkları için ☺️☺️
Meryemcelikaliyeva incimercan Allah evet bazen diyorum gözlerimi kapatsam açsam direk doğsa göre bilsek kokunu ala bilsek dünyanın en tatlı cennet kokusu 🙏🏼
incimercan Meryemcelikaliyeva henüz hiç böyle bi şeyi deneyimlememişken nasıl böylesine özlüyorum. Ay bi de gelse gerçekten insan ayrılamaz bir an bile 😢
prensesannesiiiiii Meryemcelikaliyeva inşallah canım Rabbım evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah 😘🤲🤲
Meryemcelikaliyeva secoz ayyyy duygulandımmmm manşalllaahh annesi Allah sağlıklı kuçagımıza almayı nasib etsin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼Anne duygusunu takmak isteyip annem ama yolları Allah’ım hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼☺️
mrveknblt Meryemcelikaliyeva anlatılmaz yaşanır 😍 doğumdan sonra hamilelikle ilgili özleyeceğim tek şey içimde ki hareketleri ve herkesin etrafımda pervane olması olacak 😂
mrveknblt Meryemcelikaliyeva evet kesinlikle çok güzel duygular Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻😍
badembid Meryemcelikaliyeva 28.haftadan bildiriyorum gümbür gümbür bir duygu ve inanılmaz duygusal♥️♥️🐣 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin💜💜🥰
Kelebekkannesi Meryemcelikaliyeva çok güzel 🙏🏻🥰🥰 o hareket ettikçe içim kıpır kıpır oluyor ve onla konuşuyorum hemen 🥰🧿🙏🏻
erdem_agah Meryemcelikaliyeva çok güzel bir duygu hatta hayat boyu ozleyeceksiniz. Ben çok özlemiştim oglumu dogurduktan sonra o hareketleri. Simdi hamileyim bakalim ne zaman hareketini hissedicem diye bekliyorum
Meryemcelikaliyeva incimercan 🙏🏼🙏🏼🙏🏼Annelerin dediklerine geliyoruz anne olunca anlarsın dedikleri bu olsa gerek