Meryemcelikaliyeva Bebeğinizi hissetmek nasıl bir duygu anneler🙏🏼 Yeni yeni hissetmeye başlıyorum ve bana göre dünyanın en tatlı duygusu
tatliayminaninannesi Meryemcelikaliyeva ilk başlarda çok sevimli oluyo ama son haftalara doğru can acıtmaya başlıyo artık😅 hareketleri aslında bize yönerge veriyor iyi olduğu konusunda 🥰
Elfvli Meryemcelikaliyeva suan kaçıncı haftadasiniz. Ben 20. Haftaya girdim çok.nadir hissediyorum. Bence hamileliğin tek güzel yanı o. 🥰 plasenta öndeymis . Biraz geç hissedebilirsin dedi doktor.
cahillesohbetikestim Meryemcelikaliyeva tarifi yok huzur mutluluk heyecan hepsi oluyor kurban olurum ben onun tekmelerine🦁🧿💙
Bskaymazz1 Meryemcelikaliyeva İlk zamanlar hafif hafif vururken bi sıkıntı yoktu şuan 33. Haftanın içindeyim vurması ayrı kasılması ayrı acıtıyor ama çok şükür bunada varlığı yeter 🥰
Meryemcelikaliyeva tatliayminaninannesi ama o acılarda çok tatlıdır 🙏🏼🙏🏼İnşallah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin Allah😍😍
Meryemcelikaliyeva cahillesohbetikestim Tarif edilmez bir duygu Allah hepimizin bebeğini korusun kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin🙏🏼🙏🏼🙏🏼☺️
Elika0 Çokk güzel yaaa. Bazen hissetmeyince üzülüyor insan sürekli kıpraşsın istiyorum. 22 haftalık olduk bizde 😍
Meryemcelikaliyeva Bskaymazz1 tabii ben daha yaşamadığımız için o duyguyu daha çok kelebek gibi geliyor bana 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥰🥰Sağlıkla gelsin inşallah
Meryemcelikaliyeva Betulbayar32_ Allah çok görmesin bu duyguyu yaşamak isteyenlere nasip olsun inşallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥰
nisaninannesi2 Meryemcelikaliyeva Şuan çok hoşuma gidiyor ❤️Ama son haftalarda ayaklarını kaburgalarıma ittirdiğini hatırladıkça şu minnoş tekmeler gayet iyi🙈
Meryemcelikaliyeva nisaninannesi2 Şu an kaç haftalık o acı da çok tatlı bir acıdır diye düşünüyorum🙏🏼🙏🏼
swetty_18 ben de bıgun 20+0 ım..ama hala tam olarak hissedemedim..🤧Hissetmeyince de hem telaş yapıyorum hem üzülüyorum
Meryemcelikaliyeva swetty_18 Bu haftalarda öyle oluyor muş inşallah sağlıklı kucağına almak nasip olsun
prensesannesiiiiii Meryemcelikaliyeva 23+2 kızımla bazen o kadar net hareketleri oluyor ki bazende gün içinde sesiz oluyor bir iki defa tıklatıyor çok güzel duygular ama Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲😍😍🤰
Meryemcelikaliyeva prensesannesiiiiii ammmiiiinnnn inşallaahhh🙏🏼🙏🏼Sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allahım
Adjer12 prensesannesiiiiii bende 23+2 deyim ama hic durmuyo kucuk minosh 😆 hele gece olunca daha cok tekmeliyo
swetty_18 prensesannesiiiiii böyle yorumlarda hissettim yazıyorlar ya cok imreniyorum canım napım..🙄 karnımı okşuyorum konusuyorum falan ama tınlamıyor..hep sol tarafta hissediyorum 🙈
prensesannesiiiiii swetty_18 canım bigün sende yazacaksın “bebeğim çok hareketli hiç durmuyor” diye 😍😊😊merak etme büyüdükçe hareketleri daha net daha çok