balbebek412 Yunus hoca da Sezeryan ücreti neydi acaba ? 🌺
Diyarbakır Memorialde Doğum Yapanlar
Oznurcakir insallah bebis olur ve sende saglikla normal dogum yaparsin 🙏🏻
Buglemebrr inan net bilgim yok, ama geceb gun bi arkadasimiz icin hastaneyi arayip sorduk 3.900 dediler. Kurum indirimi filanda oluyor. Yani net ne kadar olur hoc sormadim.
Kubra3344 öğrendiğinizde buraya yazabilirseniz sevinirim ben de burhan hocadayım henüz sormadım 😊
pamuktenlim diyarbakır memorial mi canım bir de paket mi almıştı biliyor musun
balbebek412 öğrendiğinizde buraya da yazabilirseniz sevinirim 😊
esra572 diyarbakır memorialde dimi
Annenaz her doktorun kendi fiyatı var ben de henüz tam öğrenmedim doğumuma 14 hafta var bir aksilik olmazsa bir kaç hafta sonra öğreneceğiz
Glbnpk paket alanlara sanırım bunlar biraz araştırınca öyle gibi geldi
Glbnpk doğum için yanınızdaki kişi sayısını sınırladılar mı bir de
gulcecece aynen diyarbakırdı
valla şerbeti vardı sms bilgilendirmede vardı
kendisi zaten sağlıkçıydı indirimden yararlanmıştı ama pek bi bilgim yok paket mi aldı başka bşy mi
pamuktenlim anladım canım teşekkür ederim 😊
balbebek412 amin inşallah canım 😊
Glbnpk çok iyi o zaman 😊
Buglemebrr ben de Yunus hocaya gidiyorum iki hafta önce normal doğum fiyatı . 3.750 dendi ama sezeryanla fiyatı farklı mı bilmiyorum. Girişlerimiz öğretmen indirimli ama doğum ücreti de indirime dahil mi onu da bilmiyorum 🤷♀️
gulcecece bu sayfaya nerden ulaştınız ben baktım şimdi göremedim. Siz hastaneye sordunuz mu hiç . Yoksa bu bi an karşınıza çıktı da sormak mı istediniz. Ben de memoriala gidiyorum merak ettim ☺️
1 yıl önce Dicle Memorial Ali Emre Tahaoglunda doğum yaptım yazılanların bi kaçı vardı sadece yine hamileyim tekrar orda doğum yapcam 18 ekimde insallah ama böyle hizmetlerinin olduğunu bilmiyordum fiyat sorunca da bu yazılanların çoğu yoktu söylemediler yani cuma gitcem sorcam tekrar:))