Buglemebrr inan net bilgim yok, ama geceb gun bi arkadasimiz icin hastaneyi arayip sorduk 3.900 dediler. Kurum indirimi filanda oluyor. Yani net ne kadar olur hoc sormadim.

Kubra3344 öğrendiğinizde buraya yazabilirseniz sevinirim ben de burhan hocadayım henüz sormadım 😊

Annenaz her doktorun kendi fiyatı var ben de henüz tam öğrenmedim doğumuma 14 hafta var bir aksilik olmazsa bir kaç hafta sonra öğreneceğiz

gulcecece 5 temmuzda doğum yaptım Dicle Memorialde. Yemek, kuaför ve sms olmadı bizde. Diğerleri evet var.

Glbnpk paket alanlara sanırım bunlar biraz araştırınca öyle gibi geldi

Glbnpk doğum için yanınızdaki kişi sayısını sınırladılar mı bir de

gulcecece aynen diyarbakırdı
      valla şerbeti vardı sms bilgilendirmede vardı
      kendisi zaten sağlıkçıydı indirimden yararlanmıştı ama pek bi bilgim yok paket mi aldı başka bşy mi

Annenaz hiç önermem zaten doguma nöbetçi doktor giriyor devletten farkı yok memorialle aynı parayi alıyor iceriye es bile almiyor

gulcecece yok hayır çok rahattı. Annem ve eşim gece yanımda kaldı. Kayınvalide ve kayınpeder de gün içinde yanımdaydılar.

Buglemebrr ben de Yunus hocaya gidiyorum iki hafta önce normal doğum fiyatı . 3.750 dendi ama sezeryanla fiyatı farklı mı bilmiyorum. Girişlerimiz öğretmen indirimli ama doğum ücreti de indirime dahil mi onu da bilmiyorum 🤷‍♀️

gulcecece bu sayfaya nerden ulaştınız ben baktım şimdi göremedim. Siz hastaneye sordunuz mu hiç . Yoksa bu bi an karşınıza çıktı da sormak mı istediniz. Ben de memoriala gidiyorum merak ettim ☺️

1 yıl önce Dicle Memorial Ali Emre Tahaoglunda doğum yaptım yazılanların bi kaçı vardı sadece yine hamileyim tekrar orda doğum yapcam 18 ekimde insallah ama böyle hizmetlerinin olduğunu bilmiyordum fiyat sorunca da bu yazılanların çoğu yoktu söylemediler yani cuma gitcem sorcam tekrar:))