firstbaby1 Nidaaa28 iğrenç bi ilaç içtiğim zaman çok sık tuvalete çıkartıyor ve dışkı rengini siyah yapıyor.Acayip sinirimi bozucu ama mecbur kullanıyorum
mrveknblt Nidaaa28 ben kullanamadım. Mide bulantısı, ağzımda kan kokusu, uyku yaptı doktoruma söyledim değiştirdi başka verdi. Gyno ferro sanol hapınıda sağlık ocağına verdim.
FeriDee Nidaaa28 akşam yatmadan önce içiyorum ben kan ilacını. Kapsülsüz olandan yazdırdım hep ilk gebeliğimde çok tiksindim bunu bile zor içiyorum ama yatmadan içiyorum zaten propektüüsnde yazıyordur mide bulantısı yapıyorsa tok karnına alın diye. Ben tokken içemiyorum siz aç karnına iyi içiyorsunuz. Ay gene kokusu aklıma geldi midem kalktı 🤢
Nidaaa28 FeriDee içemiyorum kı kuzum her içtigim gün daha kahvaltı yaparken bulantı gelıyor istifra edıyorum. Hamıleleıgımın ılk zamanları bu kadar ıstıfra etmemıstım
Rmysmys Nidaaa28 ilacı içmeden yarım saat önce gaviscon şurup içiyorum çok şükür bi sıkıntı yaşamadım böyle kullanınca
minikkusummm Nidaaa28 hergün geriliyorum resmen o hapi yutacagim zaman. Igrenc bir tadi var. Kahvaltidan en az yarim saat sonra iciyorum ben, ac karna mahvediyor beni 🥲
Syma06 Bende ilk bir kaç gün sorun yaşamıştım sonra doktorum gece yatmadan önce kullan birde dedi o şekilde devam ediyorum hiçbir problem yok
Nidaaa28 Syma06 bu gun gece içtim sizlerin yorumlarını okuyarak ınsaAllah boyle ıyı olur da devam edebılırım 💙
Annesinindatlusu Kaç gündür aynı sorunları bende yaşıyorum kabızlık aşırı baş ağrısı halsizlik ve agız kurulugu tuvaletimde renk değişikliği doktoruma yazdım bu aksam değiştirelim dedi henüz cevabını alamadım ama kullanmayı düşünmüyorum 🤮
Mayacm Nidaaa28 ayy ıgrenc bı ılac benıdr mahvetmıstı asırı bulantı yapmıstı hemen doktoruma soylemıstım degıstırdı sagolsun bıde gözüm kadr zor yutuyodum🤮 sımdıkı ılacım cok ıyı bnce dr soyle snde
GamzeMikail ben akşam yemeğinden önce aç karnına bol suyla içiyorum, yemeğimi yiyorum sonra 1-2saat sonra uyuyorum doktorum akşam kullanabilirsin aç karnına dedi..
Nidaaa28 Mervegnes onu da denedım kuzum bu sefer de içim acayıp kıyılıyor bıran once kalkıp bıseyler yemek ıstıyorum. Bu sefer de kahvaltı hazırlarken mıdem bulanıyor kusuyorum. Bırakıvam heralde bu gıdısle ılacı
Mayacm Nidaaa28 maltofer fol vrdı bna cok ıyı çiğneyerekte yenılebılıyo ılac gıbıde yutabılıyosun ama bence kesın soyle cok kotu o ılac cunku