mutlugebeee Maviiiiiiiiiii yanlış değil, aç olması ve içtikten sonra 1 saat içinde süt, çay, ayran, kafein vb demir emilimini azaltan içecekler içmediği sürece problem olmaz. Herkesin doktoru veya eczacısı farklı zaman dilimlerini önerebilir🙏🏼
Maviiiiiiiiiii mutlugebeee olabilir valla ben yemekten sonra acıkınca içiyorum hiç bulantım olmuyor 🌼
mutlugebeee Nidaaa28 ben sabah erkenden kalkıp içip yatıyorum, eğer uyanamadıysam da gece yatmadan önce içiyorum. Demir ilacını mutlaka içmen gerekir hamilelikte en önemli takviyelerden biri kafana göre bırakmamanı öneririm. İçemiyorsan doktoruna söyle başka bir şey önerir mutlaka
Babymee Nidaaa28 canım bende de kusma kabızlık mide bulantısı yaptı. Doktorum komferfol adında bir ilaç verdi. Şuan çok rahatım. Doktorunuza söylerseniz değiştirir ilacı.
Esrakurtoglu96 Nidaaa28 kahvaltıdan sonra günde 1 kere kullandım canım, dışkıda koyu renk yapıyor, ishal yapıyor yan etki olarak başka bişeyini görmedim ben
Cicekkiz1 Nidaaa28 ben kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum bir sıkıntı olmuyor. Doktor da o şekilde söylemişti bana
humasultan3443 Nidaaa28 hamilelikten önce kullanıyordum sabah erkenden uçup uyuyordum yoksa mümkün değildi kullanmam uyurken bile midesi bulanır mı insanın ya
Busrakose Bende sabahları kullanamadım doktoruma söylediğimde gece yatmadan yarım saat önce içebileceğimi söyledi aylardır o şekilde içiyorum ve hiç sorun yaşamadım sende sorup deneyebilirsin
Feyzabeyoglu Kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum yada uyumadan önce içiyorum Hic mide bulantısı kusma yaşamadığım için ilaç beni etkilemiyor çok şükür
Goksugul Nidaaa28 sabahları aç karna hemde 2 tane içiyorum maşallah koç gibiyim galiba hiçbi etkisi yok😂😂
Aycaaa571 Nidaaa28 sabah akşam içiyorum 😔 maalesef kanım yükselsin diye bulantı yapmıyor ama ben bile sıkıldım tüketmekten ama mecbur
1Tubii Aycaaa571 bende sabah aç gece yatmadan içiyorum 2 defa. 2 hafta oldu bende 10 gün çok bağırsak ağrısı yaptı ve kasılma oluyor karnımda bu ilaca başladığından beri. Karında toplanma kasılma gibi bir etki oldu mu sizde
Sevilss Nidaaa28 zamanla alışırsın mide bulantısı ilk zamanlar her ilaç yapıyo 35 oldum hala kullanıyorum mecbur hep düşük kanım
Nidaaa28 Mimik uyandırmıyovmu bulantılar 😕 sabah içtiğimde aclıktan uyanıyoeum. Kalkınca da mide bulantısından hiçbişey yiyemiyorum
Zehraaaaaaaaaaa Mimik bende içemiyorum kapsülün içinde ufak bi hap var cıkarıp onu içsem olur mu acaba 🙄 kapsül olarak yutamıyorum😐
Yoncayoncaaa Nidaaa28 canım bende asla ıcememıstım sabah hemen çıkarıyodum kapsulu doktora soyledım ıcemıyorum dıye maltofer dıye bı ılqc yazdı sabah surup gıbı ıcıyorum az karnına tadıda guzel dırek ıcebılıyosun canım doktorunla gorus yazar o daha ıyı kapsul mıde bulandırıyo kusturuyo asla ıcemedım bıkac kere ıcmısımdır