Nidaaa28 Kızlar bu ilacı nasıl kullanıyosunuz ya😭 yeminle on gundur kullanıyorum mahvoldum. Dogru duzgun kullanamadım bıle. Sabah kahvaltıdan bı saat once kullan dedı doktorum ama asırı mıde bulantısı yapıyor. Siz nasıl, ne sekılde kullanıyosunuz?
Mervegnes Nidaaa28 ben sabahın 7sinde kalkıp içip geri yatıyorum anca öyle başa çıkabiliyorum ilaçlarla yoksa yok olmuyo midem kalkıyo
Maviiiiiiiiiii Nidaaa28 yanlş söylemişler kuzumm onu ben yemekten iki saat sonra öğün arasında yani açken alıorm şükür bi sorun çıkmıyor böyle alman lazım
Busra_kr Nidaaa28 ben yatmadan önce de kullanmayı denedim yine aynı şekilde mide ağrısı ve bulantı yaptı Malesef 😐kullanmıyorum artık yerine pekmez fln içiyorum napim🤷🏼♀️
Nidaaa28 Mervegnes onu da denedım kuzum bu sefer de içim acayıp kıyılıyor bıran once kalkıp bıseyler yemek ıstıyorum. Bu sefer de kahvaltı hazırlarken mıdem bulanıyor kusuyorum. Bırakıvam heralde bu gıdısle ılacı
mutlugebeee Maviiiiiiiiiii yanlış değil, aç olması ve içtikten sonra 1 saat içinde süt, çay, ayran, kafein vb demir emilimini azaltan içecekler içmediği sürece problem olmaz. Herkesin doktoru veya eczacısı farklı zaman dilimlerini önerebilir🙏🏼
Aslylmz Benim doktorum yemekten 2 saat önce veya sonra ama bulantı yapar önce içersen yemek yiyemeyebilirsin sonra içersen daha iyi olur diye uyardı öyle dene istersen doktoruna danışıp
Kksll Busra_kr pekmezle o demir ihtiyacını karşılayamazsin ki başka bı ilaç dene istersen doktoruna danışıp naçizane fikrim
Sema2019 Nidaaa28 bende var daha 2 ay önce doktor elinde kalmamış olmasi lazim yazacam dedi ve hala elimde var hafta da 1 tane bile kullanamiyorm kullandığım gün çok rahatsiz oluyorm hep hastayim.
Maviiiiiiiiiii Kksll bana eczacım iki öğün arasında al dedi böyle dene baktın yine bulanıyor doktoruna söylersin değiştirir
Busra_kr Kksll değiştirdi fakat şikayetlerim devam etti 🤦🏼♀️Bu haftalarda zaten mide yanması mide bulantıları çabası onunda etkisi var sanırım
ARKD Nidaaa28 Bende kullanamamıstım ilacı değiştirdik ücretli bir ilaç yazdı doktor adı maltofer çok iyi geldi tavsiye ederim. Tabi doktorunuza danışın 😊
Blge1 ARKD ARKD Ya bende çok zorlanıyorum doktorum biraz daha dene olmadı maltofer kullan dedi ama napsam bilmiyorum
gbyalcin Nidaaa28 üzerinde yemekten yarım saat önce yazıyo, yarım saat önce kullanıyorum. Mide bulantım oluyo tabi ama zaten liseden beri kan ilacı, demir ilacı kullanıyorum alışkınım o yüzden. Demir ilaçlarının hepsi bulantı yapıyo 🤷🏼♀️
Srcpa Nidaaa28 ben gece uyumadan içiyorum mide bulantısı yapmıyor aç karınla içersen mide bulantısı yapar normaldir
Gamzebrb Nidaaa28 bana doktorum saat vermedi sadece aç karına dedi bende sabah kalkıyorum ilacımı içiyorum yemeğimi yiyorum hiç bulantı yapmadı bende
Dryadeniz Nidaaa28 bende hangi kan ilacini kullansm kustum en son bunu aldm ama kahvaltidan once snr yine kusturuyo farketmio.. Sabah esim ise giderken bana iciriyo hemen uyuyorum zatn 11 12 gibi kalktgm icin ilac etkisini kaybedio sadece kabizlik cok yasiyorum onuda kaysi vs magnezyum yoluna sokuyorum cok kotu olursm 2 3 gun ara veriyorum yine basliyorum cnku kan degerlerim cok dusuk almak zorundayim boyle cozum buldum
incisu Nidaaa28 aynı sorun bende de var bu ilaç bende baş ağrısı uyku yapıyor kahvaltıdan 1 saat önce aç karnına alıyorum He birde karın ağrısı ☹️ Yapıyor