Zehra9616 Gulmom elimde kokorec ekmegimle yuvarlanmaya calistim ama olmadi daha guclulerdi 😂😂 valla zordu ilk dogum kilosu oglusumun yasiminda kucuk olmasi zorladi ama biside yapmadim ya iste dedigim gibi yedim yuvarlandim okadar 😁
Omerhatice Busraderecam bir kaba su bırakıp içinde o otu bıraktım temiz su biraktim bide.. Eğer alma şansın varsa abdestli daha iyi olur ama alamıyorsan sorun değil.. Ben ilk sancıları evde çekiyordum o yüzden abdest alabilmistim.. sancilar başladığında veya suni verildiğinde yapmaya başlıyorsun.. otu suya bıraktıktan sonra 3 er kere Felak Nas ayetul kursi İnşirah fatiha ihlas sürelerini okuyup suya doğru üflüyorsun .. en sonda 3 kere rabbi yessir Vela tuassir rabbi temmim bil hayr diyorsun ve 3 yemek kaşığı besmele ile ağzına alıyorsun.. Bu kadar.. Ve sanci sırasında o rabbi yessir duasını hiç dilinden düşürme bak o zaman gör mucizeyi ☺
Ozleminalisi_4 hipregnancy hastanede çekmektense evde çek ondan daha iyidir derim sana tavsiye bol bol yürü merdiven çık in düzenli nefes egzersizleri yap derim ilk doğumum çok zor ve suni sancılıydi ikinciye hamileyim ve evde o kadar dolanır sancıyı çekerim ama hastaneye dogum anına kadar gitmem asla çok yiprattilar ilkinde ha bu arada acilma olması için sıcak su ile duş yap
Kelebekkannesi Salı günü tam 36+0 oluyorum . Ondan sonra başlamayı düşünüyorum squat , fazla hareket , hurmaya . Doktorum 35ten 37. Haftaya kadar ilişkiyi yasakladı demek ki doğumu tetıklıyor ve o da tam vaktinde gelsin diye yasakladı .
Symazturk hipregnancy ilişkiye girmek 🙂 nişanım gelmişti üstünden 5 gün geçmişti doğmuyordu . Hurma yiyordum yürüyüş yapıyordum ama bir de bunu denedim o gece doğum yaptım 😇
Havva_naz hipregnancy gerçekten hastane mahvediyor insanı bende ilk kez yaşayacağım için bilmiyordum sanciyi doğumun başlamasını sancılar başladığı zaman hastaneye yatmistim oradaki gerginlik stres yüzünden insan iyice korkuyor bu sefer doğumun hiç kolay olmuyor . 🥺
Bedihauslu Uraz_momy benim göbeğim yer çekiminde bilgin aşağıda ama yine gelecegi yok yeri güzel heralde
Aslisila hipregnancy o vakti zamanını bekliyor isterse kolay geliyor isterse gelmiyor 40 hafta bitti benim ama gelmiyor. Yerleri sildim daha yeni pilates topundan inmiyorum hırma desen galiba tiksindim artık. Sıcak sular çaylar yürüyüşler yok yani o yazıldığı günü anı bekliyor 🤷🏻♀️
hipregnancy Aslisila aslında erken haftalarda doğurmaktan ziyade doğum anının nasıl kısa ve kolay olabileceğini merak ediyordum yoksa her çocuk istediği zaman geliyormuş gerçekten ona inandım😂
Fatmaakmese Aslisila benim de öyle herşeyi yapıyorum 40 hafta bitmek üzere ama henüz birşey yok, vaktini bekliyorlar demek ki🤷♀️
Hulya0621 Omerhatice peki sezeryan zor muydu sonradan ağrısı dikiş filan nasıl oldu hemen ayaklanabildiniz mi
Omerhatice Hulya0621 ben ameliyat olduğum gün artk kaldırın beni diye haykırdım hemşirelere ☺ ve hiç oturmadim Hep yürüdüm sadece otururken biraz canim aciyordu bide dar pijama giyince sonuçta içmeden kesik olduğu için karnimi skiyordu ama onun dışında bisey yoktu hiç yatak bile açmadım kendime yani ☺
DamlaMehmetali Ask_hosmus bildiğim kadarıyla günah değil zaten bilmeden yapmışsınız üzülmeyin ☺️ banada otu veren kişi söylemişti atma diğer doğumlarında da kullanabilirsın diye 🌼
Ask_hosmus DamlaMehmetali neyse paket halinde almıştım duruyo gerisi büyüklüğü küçüklüğü fark etmyo demi benim attığım büyüktü diğerleri küçük
Kubralii Omerhatice merhaba o otu nereden aldınız ve kullanımı nasıl oldu ne zaman kullandınız bilgi verirmisin☺️
Omerhatice Kubralii bir kaba su bırakıp içinde o otu bıraktım temiz su biraktim bide.. Eğer alma şansın varsa abdestli daha iyi olur ama alamıyorsan sorun değil.. Ben ilk sancıları evde çekiyordum o yüzden abdest alabilmistim.. sancilar başladığında veya suni verildiğinde yapmaya başlıyorsun.. otu suya bıraktıktan sonra 3 er kere Felak Nas ayetul kursi İnşirah fatiha ihlas sürelerini okuyup suya doğru üflüyorsun .. en sonda 3 kere rabbi yessir Vela tuassir rabbi temmim bil hayr diyorsun ve 3 yemek kaşığı besmele ile ağzına alıyorsun.. Bu kadar.. Ve sanci sırasında o rabbi yessir duasını hiç dilinden düşürme bak o zaman gör mucizeyi ☺
Omerhatice Kardelen47 banada neler neler dediler Ama iki gebeligimdede suni aldım ve kiz bu niye sanci vermiyor benmi anormalim diye dalga geçiyordum hemsirelerle.. kişinin bünyesinden de değişkenlik gösterebiliyor tabi agri seviyesine göre.. ama ben hiç zorlanmadim ☺
HaticeTutkun hipregnancy 32haftaya kadar calistim. 39.haftamda dogurdum iliskiyi arttirdik hurma yemeyi arttirdim son gun suyumjn geldigi gunde carsiya ciktim meryem ana otu almaya eve merdivenleri yuruyerek ciktim sancilari karsilama aninda ve kasilmalarda butun gece meryem suresi yusuf suresi ve insirah suresini dinledim bol bol gayettr kolay bi dogum oldu zaten pskolojik olarak kendinizi hazirlanamaniz dogum ani degil ki en kolay an sancilari karsilama cunku o biraz zorluyo bu arada bebegim 6 aylik oldu bile 🥰