Alse35 minikmucizemmm65 39+1 olduk hala tık yok göbeğim hala yukarda geziyorum bizde yarın gideceğiz doktora muhtemelen sezaryen günü verecek
Ela20 minikmucizemmm65 tamamen sürprizlerle dolu bir olay doğum. Her insanın birbirinden farklı herkesin başka başka. Kestirmek mümkün olmuyor. Normal doğum bekleniyorsa doktorlar bile kestiremiyor
Alse35 minikmucizemmm65 yok maalesef kanalın sağında duruyo hatta bu yüzden geçen hafta çatı muayenesi yaptı herşey aşırı normal dedi hiç belirti vs yok 🤦🏽♀️
Miraycaner minikmucizemmm65 Ayy benimde yarın var randevum bakalım ne diyicek doktor 38 hafta oldum ya alttan muayene yapar mı acaba çatı darlığı falan için?
Miraycaner minikmucizemmm65 ilk bebek tam 1 hafta önce gittim tahlil falan da istedi çünkü bi hafta sonra gel sonuçlarada bakalım randevu almana gerek yok dedi yarın gidicem işte ama merak ettim bakılmadı çatıma🤷🏻♀️
Miraycaner minikmucizemmm65 gittim geldim randevudan bi sıkıntı yok ama hala sancıda yok🤦🏻♀️ Ben istanbul Başakşehir çam sakuraya gidiyorum doktor çatı muayenesini biz doğum zamanı yapıyoruz dedi yine yapılmadı yani 🤷🏻♀️
hsqldnbebeqm minikmucizemmm65 bebek geleceği zamanı çok iyi biliyor 🥰 normal yada sezeryan farketmez sonuç önemli kavuşmak önemli oyüzden hiç kasmayın kendinizi.
minikmucizemmm65 hsqldnbebeqm doğum şekli hiç önemli değil ama artık bekletmeseler🙂 son zamanlar zorluyor.. Bide hiç aramayanlar bile arayıp doğurdun mu diyor😂
hsqldnbebeqm minikmucizemmm65 😂 zaten biz bekleriz de sırf şu elalem sussun diye biran önce doğsa diyoruz çok darlanıyor insan 😄 kalan süreyi uzun söyleyin ozaman sormazlar belki