hsqldnbebeqm minikmucizemmm65 😂 zaten biz bekleriz de sırf şu elalem sussun diye biran önce doğsa diyoruz çok darlanıyor insan 😄 kalan süreyi uzun söyleyin ozaman sormazlar belki
Miraycaner minikmucizemmm65 gittim geldim randevudan bi sıkıntı yok ama hala sancıda yok🤦🏻♀️ Ben istanbul Başakşehir çam sakuraya gidiyorum doktor çatı muayenesini biz doğum zamanı yapıyoruz dedi yine yapılmadı yani 🤷🏻♀️
Hasel0503 Miraycaner ben dun oraya acile gittim nst de birazcik sanci çıktı alttan muayene etti aciklik yok dedi cati muaynesi yapar misiniz dedim dedi catin iyi megerse acikliga bakarken onu da hesaplamış dunden sonra bugun pembemsi akintim geldi adet sancisi gibi sanci cekiyom sirt agrisi buna eslik ediyo
Miraycaner Hasel0503 evet bende acilden gitmiştim bi kaç hafta önce acildeki doktor hep alttan muayene ediyo ama o zaman haftam erkendi bişey demedi çatı için😷 bugünde randevu alıp gittim doktorum çatıya bakmadı doğumda bakıyoruz dedi pek hoşuma gitmedi keşke şimdi baksalar normal mi yapabilirz sezeryan mı söylemiş olurlardı en azından ama demekki son dk bakıp ona göre doğuma alıyolar🤷🏻♀️
Hasel0503 minikmucizemmm65 dogurdum bu gece zaten😂ama normal dogum sancısı cok agir geldi dayanamadim sezeryana çevirdim rabbim tum hamilelere yardim etsin cok zormus cidden
Palet minikmucizemmm65 senin hissettiğin olmasada kasılmalar oluyor rahimde bgün nst ye girdim düzensiz sancılarım varmış ama ben hissetmedim
Eflinn57 N-h-e123 bende bu konuyu merak ediyordum 29 haftadayım ve ilişkiden sonda uyuşma oluyor sebebi nedir acaba bilen var mı
EsengulC minikmucizemmm65 ben 39+5de doğum yaptım önceki güne kadar hiç sancım olmamıştı kasılma sancı bi anda oldu doğuma gittim herkesin sancısı olacak diye bişey yok herkesin hikayesi kendine özel oluyor
Mk34 Bende 33. Cü haftamdayım.Geçen haftadan beri oluyor ara ara.Herkesde olacak diye bir kaide yoktur.Yalancı kasılma olup normal doğum olmayadabilir.Kasılma olmayıp normal doğum da olabilir.Bu vücudunuzun verdiği tepkiyle alakalı.Herkesin ki değişir😊