AlyaEkmen_ Mucizemm41 bizimde 1 hafta önde gidiyor hep 🤗bu hafta şeker yüklemesi yapicaz umarım güzel sonuçlar alırım ikimizde 🙈
AlyaEkmen_ Sebnem9 Haftasi ile uyumlu demedi mi doktorunuz acaba bence kilosu iyi gibi haftasına göre 🙈
kcnr Sebnem9 bende aynı haftadayım 1070 gr dedi doktorum fazla dikkat et dedi ya 🧐ne gğzel yiyordum oysaki şimdi düşünüp duruyorum
Sude-96 Ayselplt merhaba ben 28+3 üm haftam sizden büyük ama doğum 22 Aralık gözüküyor acaba neden. 🙈
bebegimizibekliyoruz1 AlyaEkmen_ 27+2 yiz 5 kilo aldım şimdiye kadar oğlum olucak geçen hafta gittim kontrole 35 cm 900 grdı
Ptttssse Ptttssse canm yok gayet iyi ben 27+1 di gittim 1340 gramdi seninde iyi ve lütfen kafana takma bak benim bebeğimin boynunda 2 tür kordon var keşke zayıf olsaydı da kordon olmasaydı
Bsrydmr AlyaEkmen_ merhaba bende 24+3 te gittim 2 gün önce 740 gram bebeğim erkek olucak bende toplamda 3 kilo almışım 53 kiloyum şuan☺️
AlyaEkmen_ Mucizemm41 Kalp atışını duyduğumuzdan beri hep ultrasonda bir hafta önde gidiyor doktor problem olmadığını 2 haftaya kadar normal karşıladıklarını soyledi 🤗
Cansu88 Bende 26 haftalik hamileyim. Az önce farkettim karnım sertlesmis hic başınıza geldi mi guzel anneler.
Aysegul354 Mucizemm41 bizimde 21de 412 25 de 856 idi sizin 23 de 600lerde olmasi normal degil mi benim doktor birsey demedi😬 normal dedi
Mucizemm41 Aysegul354 Normalde bu haftalarda 450 olmasi gerekiyormus öyle söyledi ikinci gebeliğim ilk bebeginde kilolumu dogdu diye sordu 3490 doğmuştu ilk oglumda