Mucizemm41 Aysegul354 Normalde bu haftalarda 450 olmasi gerekiyormus öyle söyledi ikinci gebeliğim ilk bebeginde kilolumu dogdu diye sordu 3490 doğmuştu ilk oglumda
Mucizemm41 Aysegul354 ultrasonda gözüküyor aslinda onde olup olmadigi haftasina gore sizinki de ne.yaziyor acaba ultrason kağıdında
Dry-61 25+6 haftalığız 900gramız. Fakat bişey sormak istiyorum,bebişlerinizin hareketlerini hep aynı yoğunluktamı hissediyorsunuz,mesela ben iki gün önce çok yoğun hissederken bugun tüm gün tek tük hissettim bu durum normal mi acaba
Mucizemm41 Dry-61 normal sanırım benimde özellikle gece yattigimda cok haraketli gun icinde bazen cok aktif bazen durgun uyuyor sanirim☺️
Mucizemm41 Aysegul354 o zman normaldir bakalım 25. Haftada benim kac olucak ogrrnince yazarim buraya ☺️
Egemence AlyaEkmen_ 24+4 🙃 4 kilo aldım 2.gebeliğim temkinli gidiyorum cuma günü gittim 700 gramdı Oğluşum vardı bide prensesim geliyoe inşallah 🤪
polyanne AlyaEkmen_ 27+5teyiz cinsiyet erkek 7 kilo almışım ama çok zayıf olduğum için hiç belli olmuyor 3 hafta önce 750 gr dı küçük bey perşembe kontrol var bakalım ne kadar olmuş 🥰
asil58 AlyaEkmen_ bizde 25+3 olduk 24+1 de gittigimde 750 gr.di. 2 hafta sonra kontrolumuz bakalim ne kadar olmus olacak..bu ara biraz tansiyon problemim var var mi tansiyon problemi yasayan