AlyaEkmen_ 25.haftadayız Cinsiyetimiz erkek 🤗toplam 3kg almışım şimdiye kadar .sizler kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız bebişiniz kac gram salı günü kontrolümüz var o hafta da olan anneler bebeginiz kaç gram idi 🙈
poyrazinannesi3547 AlyaEkmen_ MaşAllah sağlıkla gelsin bebiş bizde 26 haftalık olduk oğlumla ilk aylarda vermiştim ama 9 kilo almışım biraz fazla ama çok şükür şeker testimiz temiz çıktı 😊💙
dakpinar- AlyaEkmen_ 27+1 iz biz de kızımla , 5,5 6 civarı oynuyor kilom 🥰 kızımı şu an bilmiyorm 23. Haftada 750 gramdı ❤️
373437 AlyaEkmen_ 00.00dan sonra 26.haftaya. Giriyoruz inşallah haftaya kontrolümüzvar kilosunu falan sorucam .ilk hamileliğim bir oğluşum olacak inşallah 🙏 14 kilo aldım 2 hfata önce tartılmıştım şuan kaç kiloyum bilmiyorum 🙈🙈
AlyaEkmen_ poyrazinannesi3547 bizde şeker testi yapicaz 🙄umarım bizdede çıkmaz sevindim sizin adınıza 🙈❤️
Mucizemm41 AlyaEkmen_ Evet kilosu önde dedi 1.5 hafta kadar şekere bakilacak inşallah bi sıkıntı olmaz 22+5 normalde ama 24 hafta cikiyor ☺️
poyrazinannesi3547 AlyaEkmen_ inşallah temiz çıkar ben o hafta sırf hamur işi yedim malesef ona rağmen şükür çıkmadı ❤
AlyaEkmen_ Mucizemm41 bizimde 1 hafta önde gidiyor hep 🤗bu hafta şeker yüklemesi yapicaz umarım güzel sonuçlar alırım ikimizde 🙈
Aysegul354 Mucizemm41 bizimde 21de 412 25 de 856 idi sizin 23 de 600lerde olmasi normal degil mi benim doktor birsey demedi😬 normal dedi
Sude-96 Ayselplt merhaba ben 28+3 üm haftam sizden büyük ama doğum 22 Aralık gözüküyor acaba neden. 🙈