gamzenurbozdere bende guzelyali özel hastanede çektirdim canım dün
Rahim filmine giderken ne götürmeliyim
gamzenurbozdere çok pahaliymjs ya sperm testi 600 TL olur mu
Mizgin2020 evet muayene ücreti felan buluyordu
Mizgin2020 sonuç ne peki canım
gamzenurbozdere temiz çıktı çok şükür sadece enfeksiyon var dedi ilaç verdi kullanıyorum
Mizgin2020 hiçbişeye gerek yok canım yarın 2. yi çektircem ped fln veriyolar zaten
Mizgin2020 peçete ıslak mendil ped rahat kıyafet giy yada yanına al canım bide eczaneden malzeme aldırıyorlar adını unuttum eksik listesi yapıp veriyorlar aslında hastaneden randevu aldıysanız
Duygu- yanıma sadece ped aldım ve rahat giyindim dün çekildim çok şükür temiz çıktı
Mizgin2020 ii bakalım ben amalıyat olcam benım yumurta agrım oluyorsu 9 gün gec oldu filmden mi acaba dedim adetımde gec olur amalıyat olcam bn😏
gamzenurbozdere şimdiden çok geçmiş olsun inşallah rabbim Şafi ismiyle şifa versin
Mizgin2020 iyi çok şükür rahim filminden sonra tüpler temizlendiği için hamile kalma şansı artıyormuş inşallah en kısa sürede kalırsınız 🥰
Duygu- Amin canım inşallah
Mizgin2020 canm geçmiş olsn ben de 26 Ağustos da çekildim temiz çıktı asılama yapılacak ken hamile olduğumu öğrendim inşallah sennde öyle olur bu uygulamayı ilk kullandım günden beri tanıyorum seni hatırladın mı beni
Mizgin2020 amin kuzum
Almla hatırlayamadım canım ama beni hatırlaman beni mutlu etti 3 Kasım 2 yıl doluyor artık maddi manevi her yönden yoruldum inan bu ay rahim filmi çekildim bugün gittim tek bir yumurta gelişmiş klomen vermişti doktorum o yumurta da 17 mm inşallah rabbimin mucizesi olurda Bu ay çifte mutluluk yaşarım
Senin adına da sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah
Mizgin2020 inşallah canm Şubat ayında kımyasal gebelik yasamıstm Burcu falan vardı hep beraber bekliyorduk 😊🤲🤲🤲dua edicem snaa inşallah benm de sağlıklı ilerler canm
Almla burcu adana da olan dimi o da kaç kere sağlıksız gebelik geçirdi şuan çok şükür gebe eğer aynı burcu dan bahsediyorsak canım
Mizgin2020 aynen aynen aynı Burcu canm ❤️ Pkos vardı bnde de
Almla bende pko yok hiçbir sorun yok enfeksiyon dışında ama 2 yıldır hicbirsekilde gebelik elde edemedim
Mizgin2020 rahim filmi neden?