Mizgin2020 pet al yanına Baska biseye ıhtayc yok gidiyorsun alıyorlar ben uyusturmuslardı kalktım bı sersem oldum sonra kalktım noraml hayatıma dewam

Mizgin2020 üstüne rahat kıyafet giy canım zaten eger anestezi ile cektireceksen günü birlik kalınıyor birkaç saat sonra cikariyorlar ped almayı unutma ben unutmuştum biraz kanama oluyor çünkü ekstra bisey almana gerek yok

Mizgin2020 Ben de anestezili çektirdim. Uyandığımda giydirmişlerdi beni. Pedime kadar koymuşlardı. Yine de hazırlıklı gitmende fayda var tabii.

Blossom aynen ped ve yedek iccamasir götürecem ama onların giydirdigini senden duydum hemşireler mi giydiriyor üzerinde de hiç birsey olmuyor değil mi o ameliyat elbisesi dışında

Mizgin2020 bende yeni çektirdim bende böle bi post açmıştım evet sadece bi ped alman yeterli ben anestesisiz oldum az bi sancı duyuyorsun 30 sanıye kadar bitiyor sonrada arada az bi adet sancısı hissediyorsun bendede az bi yapışıklık cıktı bu ay sonu amalıyat olcm

Mizgin2020 Evet alt kısmı tamamen çıkarıyorsun. Alta geçirmen için bir şey veriyorlar. Ben özelde çektirdim. Bebek gibi davrandılar o yüzden. Devlette ameliyat olmuştum. Üstüme incecik bir bez atmışlar. Sırtım tutulmuş soğuktan, 1 yıldır çekiyorum. Devletle özelin farkı işte maalesef.

Blossom bende ozelde cektircem ilkin devlet dedim ama oyaliyorlar ondan dolayi özeli tercih ettim

Mizgin2020 pedi soylemisler ama yedek ic camasiri ve alt almani tavsiye ederim. İslemden sonra kanamam olmustu. Yedek almamistim bilmedigim icin. Problem yasadim

Mizgin2020 anestezi olmadan 696₺ cektırdık hıcde anesteziye gerek yoktu benim için hayırlısı guzel sonuclar olur inş ben amalıyat olcam aşagı yukarı 2000₺ bulcak amalıyat

Mizgin2020 rahat giyip çıkarabileceğin bişey olsun ben tayt tişört giymiştim üstü çıkarmıyorsun sadece tayt ve külotu çıkardım onları çantana koy ya da bi poşete. uzandım anestezi aldım. Sonra odada gözümü açtım. Ped taktım ama yarısı bile dolmuyor o gün biraz regl ağrısı gibi geçiyor akşam lunaparkta gondola ve çarpışan arabaya binmiştim hatta😂