1melisa Powergirls canım senin yumutlaman olmamış yumurtlama olunca kopkoyu oluyor bence 1 ay düzenli takip et hiç ara vermeden belki sen yumurtlama oldu diye bırakıyorsun sonradan oluyor kullandıgım için biliyorum
Gulcingezer gunes123olarak super iste yumurtlamaaaa bgunu yarini ve obur gunu araliksz degerlendir canim yumurtan baya olgunlasmis 24 48 saat icinde catlayacak 🥰🙏🏻🙏🏻
gunes123olarak Gulcingezer ayyy çok şükür adete 11 gün kaldı korktum bu ay yok heralde dedim😂 çatlamayı görene kadar değerlendiriyim ozamanm
Gulcingezer gunes123olarak tabi baya koyu cnku sen catlayana siliklesene kdar ve asil onemli olan o gun o gunu de degerlendir ondan sonrasi Allahtan artik 🥰🙏🏻
gunes123olarak Gulcingezer tamam canım çok sağoll mutlu oldum baya bugün sonunda koyuluğu iyi ozaman dimi
Gulcingezer gunes123olarak baya iyi masallahi var t cizgin c’den koyu olmus yarin sabah tekrsr yap bi bakalim ama hemen siliklesmez bu kdar koyu yumurtlamalar 2 gun surebiliyor haberin olsun
Omay0707 Gulcingezer Napayım. Yatıyorum kuzum kasık ağrılarım arttı akıntı bi yandan bilmiyorum sonu ne olucak 🙄gögüs ağrım yumurtlamadan beri devam hiç geçmedi zaten
Gulcingezer Omay0707 tuttu mu acaba guzel belirtiler bnde de aki ti var bite sag kasigimda ara ara igne batmasi gbi oluyo eski bebegimin yeri ayni yer aciyo resmen bnde cok bisseyler yok kuzu
Omay0707 Gulcingezer Valla iilk defa böyle oluyor umursamayım temizligmi yapayım diyorum yaptırmıyor sürekli sağ sol batıyor 🙄 inşallah ikimizde tutmuştur bu ay
Gulcingezer gunes123olarak evet canim hafif dune gore siliklesme var ama koyu catlamak uzere sen bgunu degerlendir mutlaka cnku icerde olan spermler catlamis yumurtayi daha erken dollüyor haberin olsun
gunes123olarak Gulcingezer ay evet çok mantıklı bugünüde değerlendirelim sonrası Allah kerim sağol kuzum ya inşallah güzel haberleride paylaşırız buralarda