gunes123olarak Gulcingezer ay evet çok mantıklı bugünüde değerlendirelim sonrası Allah kerim sağol kuzum ya inşallah güzel haberleride paylaşırız buralarda
gunes123olarak Gulcingezer canım nekadar doğru oldu bilmiyorum ama şimdi tekrar sıvı alımını durdurup bi test yaptım çünkü inanılmaz bi kasık batması yaşadım sanırım çatladı gün içinde
Gulcingezer gunes123olarak evet canim catlamis siliklesmis mutlaka degerlendir bu gunu de snra bekle bakalm ins tutarsa kismet olur 🙏🏻🙏🏻
gunes123olarak Gulcingezer öğle koyuydu ama dünkü kadar değil sonra değerlendirdik bugünde sonra çok ağrılı bi batma yaşadım dedim bi daha bakıyım böyle çıktı şimdi yarınıda değerlendirsem mi garanti olsun😂
Gulcingezer gunes123olarak imkanin varsa degerlendir canim onemli olan bgun haberin olsun yakaladn catlamayi bn de yakaladm ama tutmadi saglik olsun
gunes123olarak Gulcingezer açıkçası gececi eşim bugün oyüzden gitmeden değerlendirdk inşallah denk gelmiştir şuan tek aklıma o takılıyor
Gulcingezer gunes123olarak test yaptim negatif regl’ye 5 gun falan var ki hic bi belirtim falan da yok olsa cikardi bu ay
gunes123olarak Gulcingezer yumurtlamadan kaç gün geçtiki adete daha çok varmış bence ümitsizliğe kapılma
gunes123olarak Gulcingezer inşallah 2kimyasal sonrası biraz korksamda artık mutlu haber alalım inşallah
Gulcingezer gunes123olarak ins sen gonlunu heraf tut iyi dusun iyi olsun hemen tutacak diye bi sey de yok olmadi diye de uzulme zamani vardir elbet🙏🏻
gunes123olarak Gulcingezer hayırlı ve sağlıkla gelsinler tek dileğim bu inşallah nasp olur bizedee muhakkak haber et beni durumundan
Gulcingezer gunes123olarak ederm canim sende et mutlaka ama bnden bi haber yok senin haberini bekleyelim🙏🏻
gunes123olarak Gulcingezer tabiki ederim normalde adetten bir iki gün önce yapardım ama geç yumurtladım heralde olsa bile çıkmaz dimi
Gulcingezer gunes123olarak catlamadan itibaren 14 gun sayacaksn genelde bu zamanlar regl gorulur canim
gunes123olarak Gulcingezer https://resimyukle.io/r/s2NvgmJud4 sence tekrar koyulaşmaya başladı gibi bugün yumurtlamadan sonra 5. Gün