mmrv BarBeyzazer yiyerek diyen arkadaşlara cok güldum 😂 benimde tuzlu isteğim var yaa. hep tuzlu biseyler bende kilo aliyorum diye frenliyorum.kendimi ama zor.
Denizkizi BarBeyzazer masallah ıkız farklıdır elbette daha fazla enerjıye ıhtıyac duyuyosundur ama sen yıne de tarcınlı yogurdu dene derım😊 tatlı kacamagını ara ara yap tamamen cıkarmak zor olur tatlı ve hamur ıslerının maalesef bebişlerımıze faydası yok 😩
Vdk BarBeyzazer kuru incir yemeyi deneyebilirsiniz yada çok az bitter çikolata yada evde yaptığınız komposto tarzı meyve sularını aksi halde bastırılacak gibi değil😰
CansuCaTurkmen Meyveler iyi gelecektir canım birde internette dondurmanın bebeğe faydalı olduğunu okumuştum oda kesin işe yarar. Bende normalde tatlı delisi bir insandım sürekli yemek yemez tatlı yerdim ama şuan aklıma gelmiyor, resmen sevmediğim limonu kemiriyorum 😬😬
tomurcukannesi BarBeyzazer tatlı isteğim çok olmuyoda olursada gün içinde açken yemeye çalışıyorum akşam yemeğinden sonra yemiyorum yani. Yada hurma yiyorum bitane
Thesra BarBeyzazer Aynen kuzum sağlıkla alın kucağınıza ama bir yandanda hamileliğinizin tadını çıkarın bebek gelince hayatınız tamamen değişicek çünkü🙄🙄🤗🤗🤗
masisi BarBeyzazer ben de 63 kiloyla hamile kaldım daha 13 haftalıgız 1 kg almışım ama normalde de hamilelikte de kendimi tatlıdan mahrum bırakacak iradem yok maalesef 😳
Bisaniye BarBeyzazer kuru meyve yiyorum ama az önce dayanamadım çikolata yedim 😬 normal şartlarda elimden geldiğince paketli ürünlerden uzak duruyorum
Kivito Sütlü tatlıları çok severim yada waffle yanında çay favorim 😊 Baklava çekti canım bak tatlı deyince çok uzun zamandır yemedim