MerveSara BarBeyzazer Magnolya gibi hafif tatlılar yapıp yiyorum ,meyve ya da dondurma da yiyorum . 🙈 😆
Ashsbdn Thesra esra izindeyiz😅😅😅 ben 24 haftalik hamileyim ve 10 kilo aldim doguma kadar senin rakami bulurum😅
Thesra Ashsbdn Hiç bir önemi yok😂😂yani öyle canın isteyip durdurmak yerine yemek en güzeli bence kiloyu dert etmeyin istediğin taktirde senin elinde hertürlü gider gerçi benim şu 6-7 kilom gitmek bilmiyor ama olsun eylülde spora başlıyacağın için sıkıntı yapmıorum 😂😂 doğumdab sonra gerçekten insanın iştahı kesiliyo zaten o gaz yapıyo bu gaz yapıyo derken bi çok şey yiyemiyoruz gitmiş oluyo kendiliğinden😬😬😬😬
Elif2307 BarBeyzazer yiyerek bastırıyorum çok da güzel oluyor 😁 Allah yardimcim olsun tosuncuk tosuncuk geziyorum 😶
Denosko BarBeyzazer meyve yiyorum, muzlu süt, hurma, kuru kayısı😊 bir de vazgeçilmezim dondurma 😄 en azından daha az kaloriye sahip. Bu arada şerbetli tatlılarla oldum olası hic aram yoktur
MerveSara BarBeyzazer Ohhh götür soğuk soğuk, hiç kasma kendini şeker-tansiyon problemin yoksa . Süt bebek gelişimi için inanılmaz gerekli bir besin .🤗🤗