BarBeyzazer Deletedmom397 bende 28. Haftada 11 kilo almıştım şsiz Benim haftamda kaç kilo almıştınız acaba
Pelvan BarBeyzazer bende cok kilo aldim ama o an nasil bi istek gelio diomki 100 kiloda olsam umrumda deil tatlinin bitmesiyle tüh keske yemeseydim die pismanlik baslio 😂
M3lt3m Tatlı yemediğim sürece geçmiyor kilo almamak için uğraşıyorum ama dayaanamıyorum en azından günde 1kere tatlı yemeye çalışıyorum ☺️
Yogurtlupilav BarBeyzazer az yemeye çalışarak bastırıyorum ama “Tatil” isteğimi bastıramıyorum 😂 Konunun başlığını bile “Tatil isteğinizi nasıl bastırıyorsunuz” diye okudum 😄 Ayaklarımızı uzatıp yatsak, okusak, dizi izlesek fln ne güzel olur 😍
Denizkizi BarBeyzazer o konuda sanslıyım hıc tatlı ıstegım yok cok sukur 😄 hamılelık oncesı dıyet yaparken yogurdun ıcıne tarcın koyup yerdım cıddı sekılde tatlı ıstegını azaltıyo hıc tatlı yemedım o donemde dene bence gereksız kılo alıp gebelıgın arkasına saklanmayalım ben dıkkt etmeye calısıyorum suan 20 haftalıgım 2.5 kılo aldım canım
BarBeyzazer Denizkizi iradeli olmak güzel keşke başarabilsem🤦🏻♀️ ama bende şöyle diyorum ikiz hamileyim 28 haftalik 11 kilo aldım ikiye bölünce 5.5 çıkıyor fazla sayılmaz 😅🤣 Bu güzel avutma şekli 😑
ayaniz Hamile kalmadan önce tatlıyla bile kahvaltı yapan ben simdi hic canım istemiyo:)) ama turşu,limon suyu offfff hiçte sevmezdim önceden şimdi hep ekşi çekiyo canım
BarBeyzazer ayaniz bende normalde ekşi acı turşu canavarıydım tatlıyla aram hiç yoktu çayı kahveyi bile şekersiz içerdim 😅
Denizkizi BarBeyzazer masallah ıkız farklıdır elbette daha fazla enerjıye ıhtıyac duyuyosundur ama sen yıne de tarcınlı yogurdu dene derım😊 tatlı kacamagını ara ara yap tamamen cıkarmak zor olur tatlı ve hamur ıslerının maalesef bebişlerımıze faydası yok 😩