Betllll BarBeyzazer aman cnm ya bende aldm 13 kilo dha 35 haftada bu zamanda kiloları takmayalım artık kadınların ömrü hep kilo dertleriyle geçti bari bi 9ay bu konuyu dert edmeyelim 😇
Thesra BarBeyzazer Ay ben hamileliğim boyunca hiç bastıramadım tatlı isteğimi fazlalarca yedim de yedim😂49-50 ile hamile kalmıştım 80 ile doğuma gittim😂😂5.5 aylık bebiş ve ben şuan 56-57 kilo arasındayım🙄🙄🙄
Deletedmom397 BarBeyzazer bende çok aldım tombiş olmak hoşuma gidiyor bu aralar :)) biraz da böyle takilayim diyorum
BarBeyzazer Betllll haklısın canım zayıf hamile kalmayınca zor oluyor açıkcası 🤦🏻♀️ O yüzden takıntı yapıyorum kendime
masisi BarBeyzazer ben de 63 kiloyla hamile kaldım daha 13 haftalıgız 1 kg almışım ama normalde de hamilelikte de kendimi tatlıdan mahrum bırakacak iradem yok maalesef 😳
Ashsbdn Thesra esra izindeyiz😅😅😅 ben 24 haftalik hamileyim ve 10 kilo aldim doguma kadar senin rakami bulurum😅
Thesra BarBeyzazer Verirsin canım doğumdan sonra merak etme canın çektiği heran ye doğumdan sonra o istek gidip iştah kapanıyo zaten hamilelik öncesi yemek yediğin kadarına dönüyosun🤗🤗
BarBeyzazer Thesra takmamaya çalışıyım artık en iyisi öyle olcak taktıkça daha bi yeme isteği geliyor insana 😅
IlaydaOrhanKopuz BarBeyzazer tartılarak durduruyorum desem 😂😂😂😂 ya o kadar tatlı hamur işi yedim ki iki haftadır engel olamadım kendime tartıya bi çıktım şok oldum 😳 bebeğime hiç bi faydası yok aksine zararı var ondan yemicem..meyve ile geçiştircem.