Alya2733 valla lcwdan aldım uzun siyah kenarları pempe çizgisi var azcık önü düğmeli gayet güzel 1420₺ civarıydı.
Pentiden baktım apahalıydı ya gerek duymadım 😳 istediğim modelde yoktu zaten bende en son gidip ordan aldım

Kızlar instagramda lohusapijamaa diye bir sayfa var fiyatları diğerlerine göre daha uygun

Edda112 Benim boyum 1.78, pijamaların hepsi kısacık kalıyor. Doğum için set almak istiyorum ama üstleri oluyor altı kısa geliyor. Bu konuda deneyimi olan, çare bulan varsa paylaşabilir miii???

Alya2733 bugün geldi, effort marka pijama takımı aldım 120 TL gibi bi fiyata, bayağı ince geldi ama kumaşı kaliteli duruyor. Bı de samimi arkadasimin çekimde kullandığı gecelik ve sabahligi alicam. Foto çekimi için. Baska uyguna denk gelirse pijama takımı alırım yoksa o kadar para verebileceğimi sanmıyorum 🤭

Alya2733 bende suwen den aldım bi takım üstüne sabahlık bi de pijama aldım üzerine lcw den bi tişört aldım yine kalın bi hırka alasım var havalar soguk🥰bu arada suwende indirim vardı onu değerlendirdim

halilinannesi kalıpları büyük ve esnek bir kumaşı var doğumuma 3,5 ay var ben L aldım rahat rahat olur. Şu an 71 kiloyum