Alya2733 Sadece doğum zamani giyilcek diye düsünmeyin uzun surelide kullanacağım, normalde de gömlek takım kullanıyorum 2 yazlık 2 kışlık şeklinde 2 sene önce almıştım çok memnunum şimdi doğum ve sonrası içinde kullanacağım . Arkadasmda ayni şekilde 2 gömlek takım ve 1 elbise şeklinde aldı , ben sadece doğum olarak bakmıyorum sonrası içinde düşünüyorum , annemle geçende gezerken 50 tl ye bulduk alt üst takım annem kendine de aldı bende aldım kendime, hastahane için pembe cicekli alicam emzirme zamani elbise olsum vs çok ideal olucaktir tabiki bu tercih meselrsi🙏

Gamzektk bende bunu aldım 😊 xl aldım ama olur mu doğumdan sonra bilemedim 70 kiloyum suan ama düğmeleri ve lastiği esnek zaten

Alya2733
https://imgyukle.com/i/0tSch annemle şok markette gezerken gorduk gömlek pijama takımını 50 tl ye aldım annemde aldı kendine , daha önce de yazlık2 takım kislik2 takım lcwden almıştım uzun yıllar kullandım hala da kullanıyorum, suveb ve pentide begendigim model yoktu simdilik 1 takım şuan bu var bunu ileriye donukte kullanıcam pembe saten çiçekli gömlek alt üst takım şeklinde alicam terlik ve tacimi yaptım ona uyumlu bir takım bakıyorum , kızıma bandını da hazırladım, geçen de de isimli kapı susu emzik ucu ve battaniyesini ördüm . Bir takimda gomlek gecelik sekklinde alicam hem ileriye donuk kullanilir ,lohusa takimı tarzı olanlari sevmiuyrum yillardir gomlek takim kullaniyorum yine öyle kullanıcam

Alya2733
    Trendyoldan indirimdeyken normal pamuklu uzun kol pijama takımı aldım 60 tltdi, yine lohusa pijama takımı aldım 155 TL ye beyaz güpürlü. Foto yüklemeyi bilmiyorum atardım ypksa😍💖

busranr06 bende lohusa takimi şeklinde düşünmüyorum bir takım gömlek gecelik şeklinde alt üst aldık , bie takımda pembe çiçekli düşünüyorum hastahane için onun içinde yerlik ve tacimi yaptım birde gömlek gecelik şeklinde alicam hem ileriye dönük kullanışlı olucak
    https://imgyukle.com/i/0tSch

Alya2733 ben normal bi gecelik takımı aldım üstüme ağırlık yapmicak geniş iki tanede pijama aldım25e üstünede günlükte kullandığım rahat penyelerimden koydum 3 takım yaptım yani gecelik pijama takımınıda 80e almıştım yeter zaten bunlar bence pahalıya kaçmaya gerek yok çıkış için rahat olsun yeter

Sedaince daha bugün geldi yıkamaya attım hemen ince kumaşı ama ev doğal gazlı diye sorun etmedim açıkçası

Umudayolculuk36 ben de istediğim gibi bişey bulamadım ama yukarda attığım linklere bakabilirsiniz baya çok çeşit var, en beğendiklerim onlar oldu.

Kesinlikle çok fazla para verilmemesi gereken ürünler. Dolap ve gardropstan etiketli ürünler bakabilirsiniz çoğu siteye göre uyguna veren çok. Ben dolap üzerinden relax mode etiketli şekilde 50 liraya aldım. Bu gibi şeylere verilecek paranın bebek için harcanmasını daha mantıklı buluyorum. Kaç kere giyicez ki.

Alya2733 hastaneye kaçtane gerekiyor ki ben bi lohusa takımı bide normal pijama takımı düğmeli almayı düşünüyorum