KyrNeriman Ayse0707 bulantn mi vardi 8 kilo iyi keske bndr oyle olsa bakkm ilerleyen zaman kac kiloya vurdurcak😅
Haticeklc34 KyrNeriman yok ya aksine hiç dikkat etmedim 😂😂 aklıma ne gelirse yedim, tabi aşırıya kaçmadım.
Ay_parcasi angime Bende 64 ile hamile kaldım 31+4 haftalığız 73 kg olmuşum inşallah 75 i geçmeden sağlıkla kavuşurum yavruma 🤲😍😀
angime Ay_parcasi inşallah, zaten doğumda gidicek büyük bir kısmı. Bebeklerimiz sağlıklı olsun kilo milo önemli değil valla veririz ya. En önemlisi o.
Sumeyyyyeee KyrNeriman Çalışırken çok dikkat ettim beyaz ekmek yemeyen ben 32 haftadan sonra ne bulduysam yedim sonlara doğru biraz ödem toplayıp fazla aldım sanırım ama bunada şükür 😊
Beyzannns KyrNeriman 66 ile hamile kaldım 80 kiloyum 31.haftamdayım doğuma kadar 5 kilo daha alırsam patlarım 🥺
ruveyda98 KyrNeriman kızda çok ağırdım mesela kendimi kaldıramıyordum erkekte öyle değil hamile miyim anlamıyorum bile daha
Fadime48 KyrNeriman Şuan 15 haftalıgım 90 kilo ile hamile kaldım şuan 85 kiloyum bulantı ve kusma ile kilo verdim
Cemilef92 KyrNeriman 58 kiloyla hamile kaldım, 31.haftadayım 63 kiloyum şu an, 26.haftaya kadar 2 kilo almıştım, sonrasında daha hızlı kilo alıyorsunuz, hedefim 10 kilodan fazla almadan bu süreci tamamlamak 😊