sansli_anne KyrNeriman bende 48 kilo ile hamile kaldım şuan 11+4 olduk ve 50 kilo olmuşum 😊😊 inşallah çok şişmeden gelir yavrum kucağıma 🤣🤣🤣
Dilara4141 KyrNeriman çok şükür genel olarak rahat geçti. İlk dönemlerde, bir de ara ara bulantılarım oldu tabi. Ama hep sağlıklı beslenmeye ve bebeğe faydalı şeyler yemeğe dikkat ettim, sana da tavsiye ederim 🌸
Ay_parcasi angime Bende 64 ile hamile kaldım 31+4 haftalığız 73 kg olmuşum inşallah 75 i geçmeden sağlıkla kavuşurum yavruma 🤲😍😀
-nrgz KyrNeriman 7 ay sonunda mide bulantım bitti ama yine de çok dikkat ediyordum. Canım çok şekerli içeçek ve aburcubur istiyordu ama yemedim sadece her gün çok su içtim. Paketli ürün eve almadım dikkat ettim açıkçası 😬😬😬
Bianneadayiii Melike3535 benim vücudum da aldı biraz inşallah 3 4 kilo alırım diyorum doğuma kadar bakalım ☺️
Makskala KyrNeriman 65 ile hamile kaldım şuan 4buçuk aylık hamileyim ve kilom 69. Şuana kadar her ay bir kilo almış gibiyim inşallah böyle devam eder son aylarda çok alıyosun diyorlar.
H_myra1 KyrNeriman 65 ile kaldım 29+4 haftalıgım şimdiden 12 kilo aldım normalde toplamda 12 alırdım bu sefer biraz hızlı gidiyorum dogumdan sonra net 8 9 kilom gidiyor