KyrNeriman ballım valla hamilelik değişik bir şeymiş nefsine asla sahip çıkamıyorsun . Ben 62 kilo ile hamile kaldım . Şuan 71 kiloyum 22+3 haftalığız 🥰Gebelikten önce karaciğer yağlanmam olduğu için diyetisyene gidiyordum ve o şekilde besleniyordum karaciğer yağlanmam geçti ama ben alışmıştım öyle beslenmeye öylede devam ettim. Sonra hamile olduğumu öğrendim ilk üç ay zaten mide bulantısı kusma vs derken gözün birşey görmüyor daha kilo kaybı yaşıyorsun bu şekilde dede 4 kilo verdim 😬 .sonra bulantılarım iyice kötü olunca doktorum ilaç verdi o ilaçla yerlerden kalktım resmen iştahım çok açıldı arada bulantı kusmam olsada kendime hakim olamıyorum ağzıma eekmek sürmeyen ben şimdi nerdeyse günde iki ekmek yiyorum 😁😁😁 yemek yemek o kadar zevkli o kadar tatlı geliyorki anlatamam 4 yıllık evliyim eşim hayretle beni izliyor bir daha seni böyle doyasıya çokça yemek yerken göremem diyor 😁😁😁😁 benim düşüncem kiloya çok takılma canın ne istiyorsa ye iç bence bu duygu çok başka çok güzel birşeymiş 🥰zaten aldığın kilonun çoğunu doğumdan sonra rahat veriyorsun o yüzden çok takılma hamileliğinin keyfini çıkar 🥰