Umudun_annesi123 Ummuhan51 benimde çok çiğköfte çekiyor canim ama nevsehirde evli olduğum için yiyemiyordum annemler urfadan isot gönderince artik bol bol yiyorum😋
Kbra240 Melekk12 ucundan yetmez bana daha çok canım çeker bi yarım ekmek yemem lazım bebisin doğmasına az kaldı Allah nasip ederse doğunca yerim bol bol 🤣 öyle avutuyorum kendimi
slnacar Mervesude01 ilk kaşarlı tost aşerdim ama harbi aşermek nedir onu yaşadım 😅 aşermek denmez bence ama her gün siyah incir yiyorum bitince napcam bilmem en çok yediğim şey belki de 😅
Drarsln Bende ilk bamya aşerdim. SOnra yeşil börülce salatası ve sürekli buzluktab çıkartıp donmuş vişne yiyorum. Donu çözülünce sevmiyorum ve ayva da çok yedim
Xxxseliiiin Mervesude01 😂😂 diyorum annem başka şeyler de iste çok şükür alabiliriz yok makarna ekonominin kötü olduğunu ta ordan hissetti 😂
Xxxseliiiin Kbra240 ekonominin kötü olduğunu ta oralardan hissetti yavrum baktı şeftali istese 17 lira et istese kapısından geçilmiyor elde var makarna 😂😂
Fatmanurrkurttas Tugbamete bende öyleyim hatta canım bir şey yemek istemiyor üzülüyorum 😂 böyle hayal etmemiştim
Okyanusmavisi-17 Mervesude01 yanık şeyler mesela fırında sütlaç yada Kazandibi kızarmış dondurma gibi 😀😀😀
Bebiscann Mervesude01 5. aya kadar erik aşerdim baya erik yedim, beşinci aydan sonra kavurma, şekerpare tatlısı aşerdim hep 😃
gulsen_ozer1 Mervesude01 çiğ köfteyle başladım galiba onunla bitireceğim başka hiçbirşey istemiyor canım
Hilalkhrmn417 eylulsmommm Instagram’da hamile manavı diye bir sayfa var bankaya havale yolu ile ödemesini yaptığınızda kargo ile gönderim yapılıyor bilginize 🤗🤫😅
Berivan-maral Mervesude01 valla ben ilk tahinli ekmek istemiştim bir çok yer gezdim ama bulamamıştım eşim sağ olsun bana pastaneden özel yaptırmıştı
Hilal-95 Mervesude01 hiç bişey nerdeyse 😔 bi ara künefe istedim okadar daha zorla verseler bişeyler istemıyor canm 😄 bn normalde hep saldırırm herşeyi isterim ama bebemin gözü tok heralde🤣🤣