Delicesareti Mervesude01 kiraz🥰bugünlerdede bademli dondurma yiyorum ama sadece şokun kendi markası olan mis markayı bayılıyorum ona
Yzaman Mervesude01 İlk hamileliğim de üzüm aşermiştim zor olmuştu ama bulmuştu eşim yediğim halde kızımın belinde üzüm şeklinde beni var 😁 şuan Hamileyim yine aşermedim daha .
ikincifindik Delicesareti eşim bana dondurma yedirmiyo neymiş kayınvalidem dondurma düşüğe sebep oluyo demiş
Xxxseliiiin Mervesude01 😂😂 diyorum annem başka şeyler de iste çok şükür alabiliriz yok makarna ekonominin kötü olduğunu ta ordan hissetti 😂
Xxxseliiiin Kbra240 ekonominin kötü olduğunu ta oralardan hissetti yavrum baktı şeftali istese 17 lira et istese kapısından geçilmiyor elde var makarna 😂😂
Kbra240 Mervesude01 ben çok can erigi aşermiştim bol bol yedim yazın Hamile kalmışım Allah’tan 🤗 bide çok kokoreç istiyor canım ama o zararliymis yemiyorum 🤦♀️
Kbra240 Melekk12 ucundan yetmez bana daha çok canım çeker bi yarım ekmek yemem lazım bebisin doğmasına az kaldı Allah nasip ederse doğunca yerim bol bol 🤣 öyle avutuyorum kendimi
Umudun_annesi123 Ummuhan51 benimde çok çiğköfte çekiyor canim ama nevsehirde evli olduğum için yiyemiyordum annemler urfadan isot gönderince artik bol bol yiyorum😋
Eminemirza Mervesude01 limon cok yiuorum bildiyiniz mandalina gibi soyuyor tuza batirip yiyorum hata suan agzim sulandi ama biti dun iki tane vardi gece yedim 😒😒😒
Serappp06 Eminemirza aynı ben ya valla tuzlayıp tuzlayıp yiyorum dolap dolu yani günlük bi tane yemesem olmaz😂😂nedense hep ekşi şeyler aşeriyorum çoğunlukla da limonn😋🍋
RumeysaNur34 Siyah incir oğlumda 😅😅kızımda da taze nohut istemiştim ama İstanbulda bulamadık bizim memlekette olur uzak diye getiremedik de öyle kaldı 😅😅