Berru Bebegim000 bende öyleyim ekşi elma , turşu,limon,ekşi Mandalina tatliyla normalde de çok aram yoktir ama önüme gelirse yerdim şimdi gözüm hiç görmüyor.ye eksiği doğur Ayşe’yi demişler ama hadi hayırlısı
Sevdakozak17tmmz Bebegim000 sen bensin 😂 4 aylık hamileyim 3 aydir evde tatlı yapmıyorum ve hic aldırıp da yemedim Ama limon evden eksik etmiyorum
gamzegurr Mervesude01 masterchef te tantuni yapmışlardı misafirim vardı o akşam allahım o nasıl bi aşermek gitselerde bizde bulsak yesek dedim gece 11den sonra çıktık aradık yedim sonunda ama nasıl aşermek hiç bişeyi o kadar istememiştim diğer istediklerim aşerme değilmiş yani😂😂
Babemom Mervesude01 ben kuru dut aserdim, demir eksikliğine iyi geliyormuş ve yorgunluğu azaltiyormus. Gerçekten neye ihtiyacımız varsa ona asermemiz çok ilginç. Vücut inanılmaz bir yapı.
Nurse_mom Ben de sürekli turşu yiyorum ödemden korkmasam bir oturuşta bir bidon turşuyu yiyebilecek potansiyeldeyim.😃
Yama Mervesude01 Dün akşam hic yemem normalde rüyamda gördüm löbye yemeği bol kinzili 22 haftalik gebeyim
Ebruades Hic yemedigim bisey şırdan ama gordugum zaman istiyorum bi turlu yiyemedim sanirim yiyemeden dogurucam kars da şirdan yok cunku 🥲
Berru Kızım 2010 doğumlu kış ayıydı canim okadar karpuz istediği ölüyorum eşim gece gezdi dolandı arabasına yok tabi bulamadı.Rahmetli babam gitti çatalca tarafindan bulup getirdi.koca karpuzu tek başıma yedim kimseye bir dilim vermedim.Hep aklımdadir canim babamın ta oralara gitmesi ve benim hayatımda hiç öyle bir karpuz yemedigim