Mrymonek Cemreekny evet galiba çünkü sancı çıkanlar hissediyor benim 4 5 haftadır her nst de çıkıyor ama ben hiç adet ağrısı gibi bı ağrı hissetmiyorum. Artık dua ediyorum ağrısın diye😁 hayırlısı hepimiz için sağlıkla kavusalim
Mom54544 Cemreekny Masallah maşallah Allah güç kuvvet versin bana da verse iyi olur da gunden güne eriyorum ben 😂
Mom54544 Aslisila hayran kaldım ikinize de 😂maşallah size beni bıraksalar ben yatacam akşama ladar yuruyemiyom ağrıyo 😂
Mom54544 Cemreekny 2 haftadır falan vardı bu hafta iyice yoğunlaştı hiç bişey de demiyo doktorlar gittiğim zaman ya
Minikkaya Cemreekny son 11 🥰 ne bir sancı, ne nişan,ne açılma.. Beklemedeyim. Deli gibi temizlik yapıyorum. Pilates ve hurma yiyorum. İki defa 3 hurmayı 1 bardak su ile kaynatıp içtim (ayetel kürsi okumak gerekiyormuş). Rahmi yumuşatıyormuş. Tık yok 🤔🤔
Ela20 Minikkaya temizlik yapmak fayda ediyor mu acaba? Yerleri elinizle mi siliyorsunuz nasıl temizlik yapıyorsunuz
BelisMelis41 Aslisila benim sezaryen olucak catım dar oldugu için allah kolaylıklar versın şimdiden bol bol dua edın :) allah yarıda bırakmaz yardım eder ınsallah
Sumeyyyyeee Az önce doktordan geldim kızımın yeri çok rahatmış 😂 38+4 haftalığız 0 açılma 0 sancı ne olucak böyle bakalım 😊
RabiaKose Sumeyyyyeee bunlar keyiflerine düşkün bacım napalim 😅 gece gündüz çeken biziz onlar ohhh yan gel keyfim 😂