Vallahi helal olsun insan kendi isteğiyle kayınvalidesiyle beş ay geçiriyorsa 😀😀ben üçüncü günden sonra birbirimizi asar keseriz diye düşünüyorum her şeye karışan bezi nasıl sıktığından viladaylamı yoksa elinle eğilip mi yeri siliersin deterjanıma buzdolabı düzeni yatak odam hatta kendi el emeği yaptığım dekorasyon eşyalarına herşeye karışır kendisi çünkü asla iki lira desteği olmaz ama ne alırım ne giyerim han gi renk giyerim herşeye maydonoz olur ben cevap vermedikçe dağa sa karışır bebek odama aldiığım eşyaya 29+1günlük hamileyim ilk çocuğumuz bebek arabasına gerek yok uşağ böyüsün ele diyo doğulu dur kendisi çoçuğa dışarda giymesi için hiçbir kıyafet alınmadı henüz hele allahım edim elbise dersen o uşağı kendin gibi saçma sapan giydir bende baban evine atıp nasıl geliom dedi iki haftadır kapılarına gitmedim gitmemde cevap verme tenezülünde asla bulunmam He deyip geçerim eşimin beni öpmesi sarılması bile zoruna giden bir kadın konuşmadık halde iki ay gelir kalırım bebeği büyütürüm anana gidersen çoçuğu götürme köyü davranırlar yani aklına gelecek saçma anlamsız her cümleyi kuran patavatsıın teki benimde erken doğum riskim var doktor her ay dikkat et dedikçe bu kadın temiz ol onu yap bunu yap karışan boşuna getirmedik diyen biri ilk günden bugüne asla yardım istemedim istememde duvarımı kapılarımı siliyorum penceremi siliyorum halı çırpıyorum yıkıyorum yani kanser olacağıma sinirden kendim yaparım da ha iyi anlatsan ne anlatımımda amannnnn 😀😀😀😀😀