Ftsclskn Bebegimveben0811- 2 düşüğüm oldu ve 3.ye gebeyim tehlikem olduğu için yapmıyorum. Sağolsun annem yaş olarak genç dinç, o yapıyor gelip. Çoğu zaman yanımda da kalıyor zaten çok şükür 🙏🏻
Adalina09 Bebegimveben0811- her işimi yapıyorum kışlık hazırlık bile yaptım ev taşıdık 3 aylıktı o zaman bide çıkan kiracı çok pis bırakmış evi temizledim tek başıma yaptım.hepsini şuan 6 aylık hiçbir sorun yok yine yapıyorum hiç oturmuyorum.hatta tehliken geçtiyse evinde daha rahat edersin yavaş yavaş yap.herseyini
akgunbirsen Günlük temizliği eşim ve ben hallediyoruz ama detaylı olacaksa bir abla çağırıyorum. Maddi durumunuz el veriyorsa bir abla çağırın bir günde her yer mis gibi olur. 🌸
balbocegim27 Bebegimveben0811- 35+2 yim halıları yıkamaya verdim annem geldi yorganları falan havalandırdı bende bugün salondaki koltukları sandalyeleri falan silcem el mecbur yapiyoruz
RumeysaNur34 Arada yapıyorum ama genelde annem yapıyor annem alt katım da oturuyor hafta sonuda eşim yapıyor bazen dönüşümlü gidiyor 😅
Gulmom Bebegimveben0811- o zaman sen dediğim gibi yap canm ara ara da abla cagır durumunuz el veriyorsa riske atma yani iş yapıp
Aycaaa571 Bebegimveben0811- hep ben yapıyorum arada çamaşırlar için kayınvalidemden ya da eşimden destek alıyorum, yoksa hep kendim yapıyorum
Mihriaa295 Bebegimveben0811- ilk 3 ay risk olmadığı halde yormadım kendimi sonuçta bir hareketle bile kendimi riske atabilirdim ama 4. Aya girdiğimden beri yavaş yavaş başladım şimdi 7 giricem inşallah ve herşeyimiz yapıyorum şükür tabii yorgunluklar başladı nereye kadar daha böyle devam edebilirim bilmiyorum😅
Asena17 Bebegimveben0811- ben temizligimi yapiyorum bazen de yapmiyom cunku kalcama agri vuruyor 3 gun duzelmiyor cok sık yapmiyorum ondan dolayi
Ccgdm Bebegimveben0811- selam canım benimde bir düşüğüm.oldu şuan 14 haftalık hamileyim hiçbir riskim yok baştan beri ama yine de ev süpürme cam kapı silme.isini eşim yapıyor her ihtimale karşı ben sadece toz alıp yer siliyorum eskiden tuvalet banyo dip köşe yıkardim fırça ile ama şimdi sadece süpürüp silip lavaboları temizliyorum zorlamamak adına eşin sana destek olursa yapabilirsin kendini zorlamadan benim nacizane fikrim 🙏