Hilal_cskn38 Narmin99 yok ya alakası yok bebek ılk 3 kandan beslenıyor alakası yok fuzılı kılo ben yedim aldım kıloyu hamıleyım diye hamur kızartma vs ama aldım yani dikkat et sonradan vermesi zor olur canım
Hilal_cskn38 Narmin99 yok ya alakası yok bebek ılk 3 kandan beslenıyor alakası yok fuzılı kılo ben yedim aldım kıloyu hamıleyım diye hamur kızartma vs ama aldım yani dikkat et sonradan vermesi zor olur canım
bilges Narmin99 insallah yapi meselesi tabi ben 53 54 kg civariyim normalde onyuzden hamile olunca 20 25 kg aliyorum ama hizli veriyorum tabi dogumdan sonra mesela ekmek yemedim kac ay bol yesillik su emzirme derkwn hizki gtti nasio insallah bundada boylw olur :)
bilges Narmin99 insallah yapi meselesi tabi ben 53 54 kg civariyim normalde onyuzden hamile olunca 20 25 kg aliyorum ama hizli veriyorum tabi dogumdan sonra mesela ekmek yemedim kac ay bol yesillik su emzirme derkwn hizki gtti nasio insallah bundada boylw olur :)
Kurbagaopenkiz Narmin99 acikmaniz psikolojik cunku bu mumkun degil bir susam tanesi sizi aciktiramaz ilk 3 ay kilo alinmiyor zaten aldim diyene de cok sasiriyorum
Narmin99 isilbydr hayır ya benim henüz başlamadı,ben hamilelikden önce burnum çok hassa oluyordu,ne koklasam midem kalkardı,bunun hamilrlikde daha da şiddetleneceyini düşünüyordum,fakat çok şükür henüz bişey yok,inşallah sonuna kadar böyle rahat geçer🙏🏻
Nazli_ayar Narmin99 Evet vitaminlerden olabilir. Ben vitamin olarak re genesis Max içiyorum birde kansızlık ilacı var Gynoferon ikiside bende Eger gündüz içersem açlık yapıyor. Gece içmeye çalışıyorum. Birer tane zaten.
Narmin99 Gizemin-minnakI evet genetik olduğu da doğru benim iştaham güzel,böyle her gördüğümü yemek istrmiyorum fakat,bebek acıktırıyıyor,mifem kazınıyor halbuki biraz ömce yemişdim,bendr bebeğe zarar olur diye yiyorum
Elif1mom Narmin99 30.haftamıza geldık 7 kilo aldım acıktıkca meyvelerle kuruyems yogurtla bastırıyorum görenler 7 kilo aldgımı duyunca bile ınanmıyolar hıc kılo almamıs gibiyim
Gkcdila Narmin99 tabiiiiki tüm doktorlar söylüyor. Yoksa yiyip içip yatmak hareketsiz kalmak hem kilo yapıyor hem de normal doğum için sıkıntı
begonvilko Ay ekmeksiz ve tatlısız nasıl durabiliyorsunuz 🙈 ben her şeyi ekmekle yer oldum bu süreçte.
poyrazinannesi3547 begonvilko tatlı ve çikolatadan tiksindim ben yoksa dayanamazdım 😂ama ekmek ve hamur işi tüketiyorum ya doymuyorum ekmeksz psikolojikmi bilmiyorum aç kalrm gibime geliyo ekmeksiz
poyrazinannesi3547 Karadenizli_ bende sizin gibiyim hamur işi ekmek dayanamıyorum Allahtan tatlıdan çikolatadan tiksindimde yoksa ne yapardm bilmiyorum bende 25 +5 haftalık hamileyim 9 kilo almşım inşallah bundan sonra çok almayz ve verebiliriz doğumdan sonra
Karadenizli_ poyrazinannesi3547 demi allahtan bende öyle önceden tatlı delisiydim şimdi yiyesim yok ama ver tostu ver poğaca simit hergün yesem hayır demem 🤦🏻♀️ 😅 bol bol yürüyüş anca bizi o paklar
begonvilko poyrazinannesi3547 benim de her şeyi ekmekle yiyesim var bu dönemde 😂 börek, simit, poğaça olsun başka bir şey yemesem de olur 🙈🙈 30 kilo almam inşallah 🤦🏼♀️😂 bir de doktorum kilolu hamile hic sevmiyor, yandık.