Merve171214 elaweannesi evet cnm İnstagram ama whatsapptan da sipariş veriliyor normal siteleri de var www.minikonsept.com yazınca çıkıo
Elifmk greybrde Teşekkürler yorumunuz için ☺️🌸 Buradaki önerilen sayfalara fiyat için yazdım bakalım ne dönecekler
Elifmk Dilekcnkn Teşekkürler 🌸 Yani açıkcası genelde fotoğraf için istemiyor bu isimli hastane çıkışları hem de hatıra kalıyor sonrasında o yüzden çok parçalı ben de düşünmüyorum
elaweannesi @Merve171214 whatsap iletişim aşabilir miyim canım senden benim instagramım yok çok üzgünüm
Merve171214 elaweannesi www.minikonsept.com sayfasından bakabilirsin canım bi çok çeşit var burdan no yazarsam yorum kaldırılablr no vermk vs yasak ya
Gundogan20 greybrde benim çok hoşuma giderdi hep hayal de kurdum hatta foto çekimleri falan ama sonra düşündüm ki hayatında sadece bir kere giyecek bir kıyafete neden o kadar para veriym ki?
greybrde Gundogan20 aynen benimde ilk gebeliğiö mesela alıcam sadece ilk bebeğim giyecek aslı bir baskı fırsata çeviriyorlar
iremyasar Elifmk ben Madre bebek sayfasından yaptırdım instagramdan gayette güzel geldi kaliteli ben memnun kaldım
Gulsah41 Bende ınstgramdan betüsün hediyelikleri sayfasına yaptırdım çok memnun kaldım çok güzel geldi
ayseltatli Elifmk yenidogantasarim sayfasından yaptırdım çok güzel yaptılar ve kalitesi falanda çok güzeldi çok memnun kaldım bakabilirsiniz oraya da fikir olur 😊
Fadimeeeeeee Elifmk canım mucize minikler sayfasında yaptırdım penyesini baddaniyesini vs herşeyi gayet güzel tavsiye ederim ☺️