Merve171214 elaweannesi www.minikonsept.com sayfasından bakabilirsin canım bi çok çeşit var burdan no yazarsam yorum kaldırılablr no vermk vs yasak ya
elaweannesi @Merve171214 e İÜ an aktifim hemen yazsan alsam😇🙈 numarayı çünkü ben diğer türlü pek anlamıyorum da
Merve171214 elaweannesi Sadece seçtiğin modeli atıp bunu istiom diye sipariş verebiliosn ordan model atmıolr yine siteden bakmak gerekiyor ben yazayım ama seni siteye yönlendircek arkdşma öyle yaptılr 05515980515 minikonsept
Elcnbykckr Merveikratanem evet bende ordan yaptırıcam nakışlı yaptırdı arkadasım memnun kalmadı atletini daha hic giydiremedi nakışlı olduğu icin arka kısmı bebeği rahatsız ediyo dedi
Merveikratanem Elcnbykckr baskılı istiyorum zaten atlet yaptırmayacam 3lü takım ille battaniye istiyorum ikiz olunca ayırabilecekmiyiz bakalım
Elcnbykckr Isimsiz66 merhaba lohusa takımı alıcam o sayfadan nasıl acaba beğendiğiniz mi bide bedene nasıl karar verdiniz
Isimsiz66 Elcnbykckr hamilelik dolayisiyla kilom degisti m giyiyorsam oncesinde L verddim gayette guzel oldu kilo.aldiysaniz bedeninizin buygunu verin derim siz bikirsiiz ama mali filan cok guzel geldi iciniz rhaat bi sekilde alabilirsiniz
Elcnbykckr Isimsiz66 kalıpları dar mı bol mu acaba ben sindi 29haftamdaym 55kiloyum s küçük mü olur ki
gbyalcin Elifmk ben normal hastane çıkışı alacağım şahsen, bana isimliler çok şaşalı, gösteriş gibi geliyo ama herkesin kendi tercihi tabi 🤷🏼♀️
Brcozkn Elifmk serminin_nakisdunyasii sayfasına yaptırdım harika oldu hatta 2 arkadaşıma da hediye yaptiracagim isimleri netlesince 🤗🤗 fiyat olarak da digerlerine göre uygun oldu.
ongelukkig Elifmk ben büyük kızıma yaptırdım çok memnun kaldım. Şimdi bebeğime yaptırdım. İnstagramda zeynoca nakış. Zeynep haspolat. Çok güzel işçiliği var.