Sineemiis ayisigii mideme dokunuyor majezik falan da cekiyorum böyle bas agrisini 😒 korkuyorum da aslında beynim de bisey mi var diye anksiyetem var da basıma ne gelirse en kötüsü gelir aklıma 😬 canım normal Türk kahvesi yapıyorum fincana koyduktan sonra 3-4 damla limon sıkıyorum çok iyi geliyor
Fk2 ayisigii ben de vicdan azabı cekiyordum ancak annemdeki agrı bebeğe stres yapıyor ya kalp atısı hızlanıyor yada zayıflıyor bu daha kötü bir durum magnezyum da alabilirsin vitamin ya yan etkisi yok ama agrı kesme özelliği var . Normalde tansiyon on yada 9 sa 11 yada 12 tansiyon senin için yüksek sayılır
ayisigii Fk2 zaten baş ağrım olduğunda hareketlerini çok hissetmedim tedirgin oldum gittim hemen sağlık ocağında kalbini dinledik magnezyumu bikaç kişi daha söyledi içicem bugün çok teşekkür ederim ☺️
Burcu98 ayisigii parol içebiliyor hamileler bende aşırı baş ağrısı olmadı ama doktorum içebilirsin dedi 35+1 im 2 kere içtim bu süreçte bi sorun yaşamadım.
ayisigii Burcu98 bende ilk defa içtim bişe olmadı rahat uyudum bu sefer. Doğumunuza az kalmış Allah kolay kurtarsın😊
mom8327 ayisigii ay bu senaryo geçen hafta bende oldu ben 18 haftalığım aynen öyle uyuyunca geçerdi ama geçmedi uyutmadı bile yatınca zonkluyordu. Ben parol içmiştim canım öyle biraz uyudum sonra 2.günün akşamı kendi kendine geçti. Duş al açık havada yürü biraz
ayisigii mom8327 duşta almıştım temiz hava iyi geliyor bugün sabah kalktım çıktım biraz :) teşekkür ederim
Lokumunannesii ayisigii mutlaka deneyin miğren hastasıysanız başka türlü geçmiyor karanlıkta uyumakta çok iyi geliyor
mom8327 ayisigii geçmiş olsun ya çok kötü seni çok iyi anlıyorum insallah bir daha yaşamazsın bir dahaki kontrole sorcam ben bu durumu
Fk2 ayisigii magnezyum mucize. Düzenli kullanıldığında kaygı bozukluğuna da iyi geliyor. Tüm hamileler yasıyoruz. Ayrıca magnezyum kullanan annelerin bebeklerim beyin sağlıgı dha iyi gelişirmiş. Kasılmalara da cok iyi. Yan etkisi de tuvalete cıkar a. Zaten gebelikte kabızlık oluyor doğal yoldan çözüm
ayisigii Mimik migren daha zor Allah sizin de yardımcınız olsun ben şu farmasinin at kestanesi kremi var ağrı kesici özelliği de varmış alın çevreme ondan da sürüp eşime masaj yaptırıyorum iyi geliyo bazen. Böyle vikis gibi o bölgeyi soğutuyor güzel oluyor öyle bişe de deneyebilirsiniz
Mimik ayisigii amiin canim sagol😘 Bende migren tasi almistim, o da dedigin gibi viks, kendi kendime alnima kaslarima suruyorum, iyi geliyor, ama bazen ciddi tutunca, ilacsiz gecmiyor…
Hafizeplt ayisigii ben nerdeyse bir paket bitirmişimdir hamileliğimde🤦🏻♀️ çok şükür bir sıkıntımız yok kızım kucağımda🥰 doktorumuz günde 6 saatte bir olacak şekilde 4 tane içebilirsiniz dedi kronik migrenim var mecburen kullandım
kvncmom ayisigii hamilelik nedeniyle hormon değişikliğinden oluyor bence çünkü ben hamileliğin 2. ve3. aylarında neredeyse gün aşırı yaşadım bu sorunu sonra kendiliğinden kesildi canım
ayisigii mom8327 size de çok geçmiş olsun teşekkür ederim doktorunuz ne diyecek bakalım bende merak ediyorum ☺️
ayisigii Hafizeplt bacım yoruldum hamilelikten kastı beni😂 pimpirikliyim bide. Bebem kucağımda gözümün önünde dursun istiyorum
momsturk ayisigii valla parolün de bi etkisi yok ki yalandan yere verilen bi ilaç gibi geliyor bana oldum olası. 1 fincan kahve için yanında bitter çikolata ile daha faydalı 😂😂 onun dışında soğuk buz kompleksi yapın ense ve başa. Ilık bir duş. Daha iyi olursunuz inşallah
ayisigii momsturk parol içtim normalde beni majezikten aşağısı kesmezdi😂 parolu çok inanarak içtim bi yarım saat sonra da kahve içtim geçti çok şükür evrene pozitif enerji gönderdim geçecek bu ağrı dedim şimdilik yok gibi akşam tutuyo tuttu mu. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🥰