ayisigii Fk2 tansiyonum normal çıkıyor tuzlu yiyorum biraz tuzu azaltıcam bide gün içinde daha çok su içicem ilaç alınca da vicdan azabı çekiyorum🥺
Fk2 ayisigii ben de vicdan azabı cekiyordum ancak annemdeki agrı bebeğe stres yapıyor ya kalp atısı hızlanıyor yada zayıflıyor bu daha kötü bir durum magnezyum da alabilirsin vitamin ya yan etkisi yok ama agrı kesme özelliği var . Normalde tansiyon on yada 9 sa 11 yada 12 tansiyon senin için yüksek sayılır
ayisigii marbling10 bende paroldan yarım saat sonra kahve içmiştim iyi geldi sonra bi uyumuşum gece ağrıdan uyuyamadığım için
marbling10 ayisigii evet ya sabah 5 e kadar uyuyamadım ama şimdi uyuyabileceğim kadar geçmedi ağrım maalesef 😔 hafif sızı var huzursuz ediyor
Ftsolgn ayisigii bileklerine limon sıkıp masaj yapmayı denesene eminim faydasını göreceksin. Çok geçmiş olsun.
Milkshakee ayisigii 2 gündür bende de aynısı var ama yatınca ağırıyor ayağa kalkıp hareket edince veya yürüyüşe çıkınca geçiyor çok fazla yatmaktanda oluyor canm
ayisigii Milkshakee evet ayakta durunca ağrısı hafifliyor idari izne ayrıldım sürekli yatar pozisyondayım haklısınız biraz hareketlenme zamanı geldi😇
Mimik ayisigii gecmis olsun canim… Ic canim ic, ben de icme taraftari degilim, ama yazik etme kendine iç, ben de parol aliyoru….
deletedmom27371 ayisigii benim de tansiyonum genel de 9 7 9 8 olurdu bir gün 12 8e çıktı aslında normal bir tansiyon ama benim bünyeme çok ağır gelmişti ve acile girmiştim hemen serum taktılar parol ayriyetten içmem içinde yazdılar şuan sadece onu kullanıyorum ve migrenim var🤦🏼♀️
deletedmom27371 ayisigii çok şükür geçti serum çok çok iyi geldi daha sonra başımın ağrısını hissettiğim an parol içiyorum çok iyi geliyor şükür
Sineemiis ayisigii hamile değilim ama 3 gündür benim de feci agriyor kafam sersem gibi sallanıyorum sanki gözlerim bile agriyor migren tası parol hap üstüne limonlu kahve içince daha etkili oluyor parol bilgin olsun canım
Mimik ayisigii bende de migren var bilirim… Ben 16. Haftaya kadar dayanabildim ilacsiz… Gecmeyecegini belli eden agrilarda aliyorum… Saglicakla, insaAllah birdaha ihtiyacin olmaz 😘
ayisigii Sineemiis limonlu kahveyi ilk defa duydum nasıl yapıyosun canım :) bu arada hamile değilsen daha keskin ağrı kesiciler var majezik efsane onu dene şak diye keser
Sineemiis ayisigii mideme dokunuyor majezik falan da cekiyorum böyle bas agrisini 😒 korkuyorum da aslında beynim de bisey mi var diye anksiyetem var da basıma ne gelirse en kötüsü gelir aklıma 😬 canım normal Türk kahvesi yapıyorum fincana koyduktan sonra 3-4 damla limon sıkıyorum çok iyi geliyor
ayisigii Mimik migren daha zor Allah sizin de yardımcınız olsun ben şu farmasinin at kestanesi kremi var ağrı kesici özelliği de varmış alın çevreme ondan da sürüp eşime masaj yaptırıyorum iyi geliyo bazen. Böyle vikis gibi o bölgeyi soğutuyor güzel oluyor öyle bişe de deneyebilirsiniz