Sevilss ayisigii bişey olsa vermezler ya iç gitsin gebelikte oluyor damarlar genişliyor basınç artıyor ilk başlarda başım ağrısı ve kulak çınlaması yaşadım bende 4 ay falan kulak çınlamasından psikolojim bozulmuştu valla durmadan hemde
-Papatya33 Parol etkisiz ama söyle. Agrı baslıyor ya. Siddetlenmeden içmen lazım onu kesiyor hemen. Zaten siddetlenecegini farkediyor sun . Yoksa siddetlenirde içersen hiç fayda etmiyor. Gecen öyle yaptım siddetlendi içmek zorunda kaldım ve griptim. Kesmedi bütün gün canımı okudu. Sonra minoset içtim de o kesti
ayisigii -Papatya33 eczacı minosetle parolun içeriği birebir aynı deyince ver birini o zaman dedim parol verdi. Benimkini geçirdi uyku yaptı
Mimik ayisigii amiin canim sagol😘 Bende migren tasi almistim, o da dedigin gibi viks, kendi kendime alnima kaslarima suruyorum, iyi geliyor, ama bazen ciddi tutunca, ilacsiz gecmiyor…
Yseliminannesi ayisigii migrenim var mecbur kaldığımda içiyorum malesef ama magnezyum takviyesiyle baş ağrılarım biraz azaldı benim kullanmıyorsanız eğer isteyin bu kadar uzun ve şiddetli ağrı çekmek kolay değil
ayisigii Yseliminannesi çalışırken hergün bir tane maden suyu içiyodum idari izne ayrılınca bıraktım tekrar başlayayım içeriği en temiz Kızılay geliyo bana siz hangisini tercih ediyosunuz
hamileyimkiben ayisigii bende ara ara şiddetli baş ağrısı çekiyorum 38 haftalık hamileyim şuana kadar 3 kez parol yuttum ilaç olarak dayanamayınca içtim. zaten bi tek parol serbest . ilk 3 ay ilaç hiç önerilmiyor büyüdükçe daha rahat
ayisigii hamileyimkiben ayy doğurmak üzeresiniz allahım kolay kurtarsın🥰 bende de daimi olmuyor ara ara oluyor baş ağrısı oldu mu da fena geliyo 😅
Yseliminannesi ayisigii bende kızılay yeşil kapal olanı içiyorum ama ağrılarınız çok şiddetliyse magnezyum takviyesi isteyebilirsiniz doktorunuzdan suda eritirilerek içilen bir vitamin takviyesi krapmlara falan da iyi geliyo 🙂
ayisigii momsturk parol içtim normalde beni majezikten aşağısı kesmezdi😂 parolu çok inanarak içtim bi yarım saat sonra da kahve içtim geçti çok şükür evrene pozitif enerji gönderdim geçecek bu ağrı dedim şimdilik yok gibi akşam tutuyo tuttu mu. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🥰
ayisigii Hafizeplt bacım yoruldum hamilelikten kastı beni😂 pimpirikliyim bide. Bebem kucağımda gözümün önünde dursun istiyorum
hamileyimkiben ayisigii Allah razı olsun cümlemiz sağlıkla alalım kucağımıza☺️ siz yine dr danışın ama çok sık olmadıkça parol da sıkıntı yok birde aktardan nane yağı alın ben başım ağrıyınca nane yağı ile şaşaklarıma alnıma masaj yapıyorum sonra sıkı bağlayıp uzanıyorum fayda ediyor
ayisigii mom8327 size de çok geçmiş olsun teşekkür ederim doktorunuz ne diyecek bakalım bende merak ediyorum ☺️
Dugisim ayisigii merhaba migren hastasiyim. 7. Ayınmdayım çok kez dayandım ama dün ilk kez parol içtim. Doktorlar 3 kereye kadar alabilirsiniz diyor. Bir de size tavsiyem sade türk kahvesine 5 damla limon damlatın ağrınızı hafifletecektir.
ayisigii Dugisim merhabalar çok teşekkür ederim ilginiz için limonlu kahveyi bi arkadaş daha söyledi onu da denicem bugün🥰 size de çok geçmiş olsun
ayisigii Yseliminannesi doktoruma sorayım eczaneden alıveririm akşamları başlıyo benim ağrı. Bide soğan doğrayıcı başım ağrıyo😂