Pembe_duslerr Sedaaaa2 haşlama 9aydır toplasan 9kere yemişimdir cok tiksiniyorum o şekilde.Ben hergün peynirli yumurta,menemen,patatesli yumurta,omlet tarzı yapıyorum o şekilde yiyebiliyorum deneyin bu şekildede yumurta yiyoruz sonuçta 🥰
Slnn1122 Sedaaaa2 Ben labne peynirle birlikte yiyorum yumurtayı ağzıma alır almaz bir kaşık da labne peynir koyuyorum ağzıma ikisi beraber hemen yutuluyor
Slnn1122 Sedaaaa2 Mutlaka dene ben de yumurtayı hiç sevmeyen bir insanım ama labne sayesinde hiç tadını almıyorum ve hemen yutuyorum
Sedaaaa2 -Zeynepakms- ana bende kaşara agırlık verıyorum bari dıyorum yumurta yiyemıyorum kaşar yeyim
annemkk Sibellllo normalde her gün haşlama yiyordum ama tarifiniz çok lezzetli görünüyor yarın öyle deneyeceğim 😄😂
Tugce-dh Sedaaaa2 ayy bende de durum tam tersi normalde de çok severdim şimdi daha çok seviyorum haşlama, tereyağlı, patatesli, peynirli omlet şeklinde her türlü çok seviyorum eşim yumurta yetiştiremiyor bana 🙈
Flower_000 Sedaaaa2 Canım ben ilk hamile kaldığını haşlanmış yumurta kokusundan anlamıştım, her gün yediğim yumurta o gün bozulmuş gibi korkmuştu 😃 ama kendini zorlama zorla hiç bir şey yeme benim eşimde yemek istemediğim şeyleri zorlardi sonra doktor dedi ki tiksindiyi şeyleri zorla yedirme demişti ne yemek istiyorsa onu yesin diye kızmıştı
Buseylul Ben gunde 2 tane yiyorum . Pul biber, nane, limon ile birlikte yiyorum istege gore hafif yag atabilirsin. Boyle daha cok hosuma gittigi icin bu sekilde yiyorjm ama normalde de cok severim
Sedaaaa2 Buseylul sevınce yenıyor işde de sevmeyınce şekılden şekılede soksan psikolojık içinde o var ya 😂