emrbalayse Gghgfdd benim 2. olacak inşallah. Her şey normalse normldir diye düşünüyorum da kaç haftalıksınız. Biz büyüdük baya çünkü. Küçük mü sizinki
ilknurr20 Gghgfdd 32 haftalıgız 52 ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum 13 kilo aldım daha ne kadar alırim allah bilir kendime hakim olamıyorum 🤣🙊
emrbalayse irem cnm ben 30 haftalığım benimle kıyaslaman normal mi 😊😊 daha minnoş hissedeceksin inşallah
irem emrbalayse Ben zaten kıyaslama yapmadım? Size de bir şey demedim post sahibi sormuş bende yanıtladım. Karıştırdınız herhalde.
2bebekannesi___ Gghgfdd 38+4 8 kilo aldım ben bi alıyorum bi veriyorum 72 idim şuan 70 im anlamadım 🤷🏻♀️
Pelin-1 emrbalayse son ayda 4-5kilo odem oluşanlari gordum 4-5 kilo da biz alsak 🤷 etti 9-10kilo😅 ama odem olmayadabliriz tabj
emrbalayse irem size yazmamıştım18 haftalığım dedi biri ona yazdım aslında. Yanlışlık olmuş sorry. Gideyim de o yorumu bulayım
Busraduragan Gghgfdd 65 ile hamile kaldım🙄 22 haftalık hamileyim 69 kiloyum 🤔 eee artık 70 diyelim 😁 doğuma kaç kiloyla girerim bende merak ediyorum 🙃
Cilekliruyam Gghgfdd 65le hamile kaldım şuan 80 kiloyum. İlk üç ay kilo almadım. 31+4 haftalığım 😂 bu arada aşırı yemek yemiyorum hamilelikten önce nasılsam öyleyim vücudum çok ödem tutuyor