AlyaEkmen_ Gghgfdd zayıf hamile kaldıysanız normal olabilir ben normal kilo ile hamile kaldığım için 🙈 doktorum iyi gittiğini söylüyor
HavvaGuzey Gghgfdd ilk gebeliğimde 16 kilo almıştm ve çok fazla sırt ağrım olmuştu bu sefer 30 haftalık +1 kilo ✌ umarım minimum kilo ile bitiririm
HavvaGuzey Gghgfdd ilk gebeliğimde 16 kilo almıştm ve çok fazla sırt ağrım olmuştu bu sefer 30 haftalık +1 kilo ✌ umarım minimum kilo ile bitiririm
emrbalayse Pelin-1 günlerimiz ve ilk kilolarımız aynı resmen 😂😂😂 ben aylardır tartılmadım ama şimdiki kilolarımız da aynı olabilir hemen hemen
Kizannesi92 Skardelen bence Total de 25 i tamamla hatri kalmasın en öyle yapardım. 🙈 Zayıflar kolay veriyoruz biz
Duygudenenkisi Gghgfdd 82 ile hamile kaldim. 28. Haftadayiz suan 94 olmusum 🤭🤭🧿🧿🧿 Kendime masallah diyorum 🤭🤭🧿🧿🧿
Minnosannesi38 Skardelen ya bende 52 kiloyum 16 haftaligiz kilo almak istiyorum insallah bende alırım 🙏
Skardelen Minnosannesi38 alırsın merak etme sonrada dersin keşke o günlerin kıymetini bilseydim diye 😂
BerayAzra Gghgfdd kızımda 77ile hamile kaldım 91 ile doğum yaptım 3700 kg doğdu🧿şimdi 20+4teyim yine 77yle kaldım 78im😀
emrbalayse Gghgfdd benim 2. olacak inşallah. Her şey normalse normldir diye düşünüyorum da kaç haftalıksınız. Biz büyüdük baya çünkü. Küçük mü sizinki