Skardelen Minnosannesi38 alırsın merak etme sonrada dersin keşke o günlerin kıymetini bilseydim diye 😂
Rojdakoymen Gstm kesinlikle yaa🤕 7. Aya kadar 8 kilo almıştım muhteşem gidiyordum ki şuan Tazmanya gibi yemeye başladım doğuma 9 gün kaldı 12 kilo aldım 13 ü bulur doğurmam😑
emrbalayse irem size yazmamıştım18 haftalığım dedi biri ona yazdım aslında. Yanlışlık olmuş sorry. Gideyim de o yorumu bulayım
Clkha Belizmoms 22 haftalık bende 56 ile kaldım suan 63 . 1 ayda 3 kilo aldım hızlı alınca insan şaşırıyor 😂😂
Belizmoms Clkha aynen sağlık ocağına gittim hemşireye sordum bir sorun mı var neden çok hızlı kilo aldım diye kontrollerimi yaptı tahlil falan yaptı herşeyi normal dedi ödem de yok bende içimde rahatladı dedim o zaman yemeye devam 😁
Esucu Gghgfdd 55 ke hamile kaldım 29 haftalık gebeyim 63 kiloya çıktım. Burda uzun süre sabitlemeyi düşünüyorum😂 yürüyüş ve sqğlıklı beslenerek
Belizmoms Clkha aynen biizm tartı şansa pili bitmiş pil almadım 😁 bu sefer sağlık ocağına gidince hemşire tartıyor beni 😁diyorum ona boşuna tartma tır gibi oldum diye . Ama gebelik zehirlenmelere karşı kontrol amaçlı yapıyor oda
Clkha Gizemmm01 çok aldım gbi ama 7 kilo normalmiş 22 haftalıgım daha . Kendimi öyle avutuyorum işte 😅