Dmlbrhn Gghgfdd ben 13. Haftayı bitirdim, 2.5 kilo aldim , ilk 3 ay almama gibi bir dusuncem vardi halbuki 😂 inşallah asiri kilo almam 🙈
Seross10 Gghgfdd 73le gebe kaldım 74.5 um şuan 23 haftalığım. Ama o da değişiyor bazen 73 küsür görüyorum bazen 74 civarı bakalım ilerleyen zamanlar korkutuyor beni😀😀
secoz Gghgfdd 31 haftalık gebeyim 63ile hamile kaldım 58e düştüm mide bulantım vs hiç olmadı bu arada şuan 61 kiloyum
AlyaEkmen_ 24+1 60 KG ile hamile kaldım şuan 63 🙈20.haftadan sonra aldım o 3 kiloyuda 20.haftaya kadar 60 idim 😂🙄
viildaaannn Gghgfdd hayırlısı olsun inşallah bilmiyorum ama benim arkadaşım da 5 ay boyunca çekti onunki de erkek oldu kişiye göre değişir ama
AlyaEkmen_ Gghgfdd zayıf hamile kaldıysanız normal olabilir ben normal kilo ile hamile kaldığım için 🙈 doktorum iyi gittiğini söylüyor
Skardelen Kizannesi92 52 ile hamile kaldım 35 haftalık hamileyim 75 olmuşum artık almadan dogurmaliyim 🤭🥴
Kizannesi92 Skardelen bence Total de 25 i tamamla hatri kalmasın en öyle yapardım. 🙈 Zayıflar kolay veriyoruz biz
Minnosannesi38 Skardelen ya bende 52 kiloyum 16 haftaligiz kilo almak istiyorum insallah bende alırım 🙏
edanurciftci Gghgfdd herkes çok zayıf hamile kalıp hiç kilo almamış şaşırıyorum ilk defa söylüyorum 78 le hamile kaldım 89 kiloyum 30. Haftam bi ben bu kasarmışlar aldım herhalde