viildaaannn Gghgfdd hayırlısı olsun inşallah bilmiyorum ama benim arkadaşım da 5 ay boyunca çekti onunki de erkek oldu kişiye göre değişir ama
Merve171214 Gghgfdd Anldm cnm çok kilo yaptırıo zaten en güzeli ben durduramıom yarım kilo yarım kilo gidio her gün 😒
Gghgfdd Merve171214 keske bende yesem ama sevmıyorum tatlı belkı yesem bebek harekete eder cunkı 17 haftadayım hala hıssetmıyorum 🥺
Merve171214 Gghgfdd Tatlıda çok hareket edio benmki o yüzden de çok yiyom ama ilk gebelikse geç hissebilirsn norml aslında
Clkha Belizmoms 22 haftalık bende 56 ile kaldım suan 63 . 1 ayda 3 kilo aldım hızlı alınca insan şaşırıyor 😂😂
kcnr Gghgfdd ne bileyim boyda olmayınca insan çok kilo almış gibisine geliyor hele bu son ay iki kilo almışım birden tartılmıyordum ama olsun bebişler sağlıklı olsunda
Sabrinaa kcnr valla ben de bilmiyorum 😀 bebeğim çok şükür iyi 😌 ama ben normalde cok iştahlı biriydim, Yemek yemeyi cok severdim hamileliğimin başından beri yemek yemek gözümde büyür hale geldi soğudum resmen
furkansmom Gghgfdd @Pelin-1 valla ben tam 20 kilo aldım 58le hamile kaldım 78le doğuma gittim😬 Doğumdan 10 gün sonra 10 kg gitti şimdi dünyaları yiyorum kilo almıyorumda vermiyorumda… mümkünse hamilelikte kilo almayın🥲ben çok pişmanım artık 2. Hamileleğe inşallah
Pelin-1 furkansmom isteseniz verirsiniz aslinda ya 🤷 gerci metabolizmayla da alakali daha once ben 70 kiloydum kendim 4ayda 56ya dustum. Yine yaparim diye umit ediyorum inşallah tabi😅😅
Zehrakutay2018 71 kilo ile hamile kaldim 66 a kadar düştüm 4 buçuk ay olduktan. Sonra geri aldım kilomu suan 78 kiloyum 7 kilo aldım 33 haftalık bebisim bu arada