Nursahdemirayak Gghgfdd Kızımda 16 kilo aldım ama 5 ay yataktan cıkamamıştım kusmaktan🙈 Simdi 12+3 2. Ye gebeyim kilom 48di 45 e düştüm bende iştahsızlık hep kusma oluyor hamileliklerim çok zor geçiyor ama sonu çok güzel olacağını düşünüyorum hep ayakta kalmaya çalısıyorum 16 aylık kızım için🌸
Kizannesi92 Duygushn1 56 ile hamile kaldım 31. Hafta 73 kiloyum 🤷 almaya devam sanırım dur durak yok 😁
Skardelen Kizannesi92 52 ile hamile kaldım 35 haftalık hamileyim 75 olmuşum artık almadan dogurmaliyim 🤭🥴
Dila71 Gghgfdd 35+0 7 kilo aldım 🧿 bu haftadan sonra kilo Alimi yavaşlıyor diyorlar ama sanki benim iştahım daha çok açıldı acikiyorum sürekli bakalım 😂 bebeklerimiz sağlıklı olsun da kilo gerçekten verilir
Sabrinaa kcnr valla ben de bilmiyorum 😀 bebeğim çok şükür iyi 😌 ama ben normalde cok iştahlı biriydim, Yemek yemeyi cok severdim hamileliğimin başından beri yemek yemek gözümde büyür hale geldi soğudum resmen
Merve171214 Gghgfdd Anldm cnm çok kilo yaptırıo zaten en güzeli ben durduramıom yarım kilo yarım kilo gidio her gün 😒
kcnr Gghgfdd ne bileyim boyda olmayınca insan çok kilo almış gibisine geliyor hele bu son ay iki kilo almışım birden tartılmıyordum ama olsun bebişler sağlıklı olsunda
viildaaannn Gghgfdd 74 ile hamile kaldım ilk 4 ay 11 kilo verdim 😁şuan 20 haftalığım 2 bucuk kilo aldım 65.5 um 🥑
Gghgfdd viildaaannn neden kılo verdınız bulantı kusmamı coktu bıde cınsıyetınız ne acaba ben 49 ıle hamıle kaldım suan 56 kıloyum 17+0 haftalıgım 12 haftalıkta erkege benzıo dedı 16 da %60 kız dedı 18 ekımde 20 haftalık oluyor gıder bakarız ogrenırız ınsallah sızın cınsıyet ne acbaa
viildaaannn Gghgfdd evet benim bulantı kusmam cok fazlaydı daha yeni düzene giriyor hayatım ne kadar sürecekse bu düzen 😁 doktor kız dedi ama net demedi bacakları kapalıydı