Merve171214 Gghgfdd 32+2 haftalık hamileyim 10 kilo aldım 48 le hamile kaldım 4 buçuk ayda 43 e düştüm şimdi 58 kiloyum 😊
Gghgfdd Merve171214 ay ben ınsallah dusmem kılomdan ılk defa 56 kılo aldım heyecandan uyuyamıom hahaha sureklı 49.50 oluom😂ınslh dahsfa alırm
Merve171214 Gghgfdd Son zamanlarda daha alıosun ben hamur işi tatlı çok yiyorum snra kilo olark dönüo hem bana hem oğluma 😂 bu gidişle 65 olurum 😂
Pelin-1 Gghgfdd almaman cokta mumkun değil alirsin canim son aylar daha cok kilo aliniyormuş ama benim kilo alişim yavaşladi 🤷 allahtan yavasladi o ayri😅
gldn065807 Gghgfdd evet ya halbuki düşük riskim var devamlı yatış halindeyim ve kusma mide bulantısı yok bende diyorum son haftalarda alırım ikinci gebeliğim bu arada ilkinde hemen iki kilo almıştım bu farklı biraz
Pelin-1 llFatma hic uzulmeyin ben hic uzulmuyorum bebegin iyiyse saglikliysa biz dogumdan sonra herturlu veririz o kilolari hic takilamayin🥰
muallimehanimmom5 Gghgfdd 31. Haftamdayım 54 ile hamile kaldım su an 58-58,5 arası felanım ilk 12 hafta verdiğim kiloları 20. Haftaya kadar tekrar aldım hızlı verilen kilo hızlı alınıyor.
Kilicbebek FusunF ayy gerçekten bebek kilo alıyor oda bana tartıda yansıyor diye avutuyorum kendimi 😂😂😂