Tgcbbrdmr Ben size anlatayım 12 yaşında kızım var. 5 sene boyunca 2. bebek için ugrastik olmadı. Geç En sene ocak ayın da tüp bebek tedavisine başladık tahlillerim yapıldı. O sırada çok ağır bir hastalık geçirdim bayılma kollarda uyuşma konuşma güçlüğü kısmı felç dediler beyinde sınır ucu sıkışması var dediler hastane de yattım kalktım nöroloji psikiyatri bir sürü ilaçlar derken mart Ay i bitti. Nisan 12 de koronadan karantinaya girdik. Ama adet olmadım. Komşuma dedim ki bana test al ama hiç farkında değilim 1 hafta geçmiş. Bir de baktım ki sonuç pozitif. 😀😀2.3.derken teste devm inanamadık tabi. O kadar hastalığın o kadar ilaclarin üstüne karantina da geldi minigim. Şimdi 28 haftalık gebeyim oğlumu bekliyorum inşallah. Başta çok ağladım şimdi değildi zamanı bu bebek bende durmaz bu kadar hastalıktan diye. Ama yiyecek ekmeği varsa rabbim nasip ediyorsa önüne hiç birşey geçmiyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Stres yapmamam elde değil ama inanın herşeyin bir vakti saati var. Biz ne dersek boş yani . Ban cevremde kimse inanamamıştı. Darısı size olsun insallah.