annesinin_beybisi Tgcbbrdmr kafadan atılmıyor ne yazık ki hayatında bebekten daha önemli bir sorunun olursa ailevi ya da sağlık problemi ancak o zaman kafadan atarsın ama kafadan atınca hamile kalmak herkes için geçerli değil ikinizde de hiçbir sorun yoksa ancak öyle bir ihtimal stresten olmuyor olabilir
annesinin_beybisi Tgcbbrdmr catlatma ignesi mi ilk seferse olmayabilir genelde 3.4. catlatma ignesinde gebe kalanları görüyorum burda
Dahmaz_cah6114 Tgcbbrdmr rabbim en güzel zamanda verir canım benim de 1.5 sene üstüne oldu hayırlısıyla en yakın zamanda güzel haberler alırsınız inşaAllah
Omay0707 Tgcbbrdmr aşkım değern yükselicekk bak görrr şimdiye regli belirtin başlayıp olmalıydın bügün yada yarın tekrar test yap netleşicek o testn benim içimden öyle geliyor nedensee
Omay0707 Fatma_4224 din testinde silik cizgi vardı beta 3.80 cıktı şuan 10 altı oldugu için negatif ama yükselicek bence degeri daha adet gününe var
Tomrishatun Tgcbbrdmr seni tanıyorum başka siteden var gibi duruyordu aslında ama kanda negatif görünce şaşırdım belkide yukselir biraz sabret
Omay0707 Tgcbbrdmr kuzım bügün 13 yada 14.günün olmalı ve reğli gelmeliydi gelmediyse yükselebilir ümitlenme ama yükselebilir ihtimalini de cıkarma aklndan kuzum
Fatma_4224 Tgcbbrdmr kzuum canını neden sıkıyorsun ki yani bu ay olmazsa diğer aya olur daha yolun cok başındasınız ben 4 yıldır bebek bekliyorum sen ilk zamandan Boyle umutsuzluğa kapılır san cok psikolojin bozulur kendine gel kendini toparla dua et ve bekle rabbim ne zaman dilErse ozaman nasip edecek
Omay0707 Tgcbbrdmr coksın aşkım 2 gün sonra tekrar yapıcan net cift cizgide kocana süpriz yapıp kan vercen ne güzel işte güzel düşün lütfen birazzzz
Tgcbbrdmr Omay0707 progestan kullanıyorum akşamda içicem 8 ekim regl günü kuzum o zaman test yapacaz bakalım kısmet yok kuzum hissederdim olsa boşver
Dunyabebek Tgcbbrdmr Ben kursa yazilarak attım bunu kafamdan. Yada çok sevdiğiniz bir hobi edinin işiniz gücünüz o olsun.. Başka hicbirsey dusunemeyecek kadar yorun kendinizi. Spor,hobi,iş hayatı vs kendinizi buna verin.