Ela20 Fatma_4224 Amin 🤲 rabbim dualarınızı kabul etsin rabbim gönlünüze göre muradınızı versin. Bu bekleyişin bu geçen zor yorucu günlerin ardı sağlık mutluluk aydınlık olsun tüm acılarınız geride kalsın. Ne güzel tekrardan çokça dua etmek tekrardan namaza yönelmek Allah tan istemek Allah tan beklemek. Rabbim ömrüne yazsın kolaylaştırsin mübarek bereketli kılsın
Fatma_4224 Ela20 Allah razı olsun kuzum güzel duaların için rabbim hepimizin duasını kabul etsin sizleri iyiki tanımısım sizlerin duası bana daha da cok umut oluyor ♥️♥️♥️
Ela20 Fatma_4224 Amin 🤲 rabbim hepimize sağlık mutluluk versin.. kimin ne derdi ne yarası varsa rabbim şifa çözüm versin ❤️🌸🌼
Fatma_4224 Ela20 aminn aminn hayırlısıyla Rabbim dileyen isteyen herkese istediğini versin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Meryemtrksoy Tgcbbrdmr kendinize başka bi uğraş bulun kızlar gerçekten çok önemli beni bi görseydiniz kafayı yiyordum artık en son zayıflıcam diye bi tutturdum spor yürüyüş diyet aklımdan çıkmış hatta millet takılıyordu bi hamile kalmayasın şimdi diye 😂hep az daha vereyim şimdi değil dedim ama bi baktım ki olmuş hiç düşünmedim o ay o kadar zayıflamaya odaklanmışım ki çocuk aklımdan çıkmış 5 senedir uğraşıyorum normalde çocuğum olsun diye
Tgcbbrdmr Meryemtrksoy kilo vermeye de taktım evlenmeden önce 25 kg evlendikten sonra da 10 kg verdim daha yeni tatilden geldm aklımda işte 😂
Beybisininannesi Tgcbbrdmr oyalan bu süreçte Alışveriş, konser, tiyatro, sinema, gezme tozma.. bide kafaya takarsan tutmadığındaki üzüntün daha yıkık olur
Tgcbbrdmr Ela20 deprem fobim var üstüne üstlük bursada ysşıyorum ondan aşırı fobim var ondan öyle tepki verdim asla isyan etmem ki etmem de 😇
mom8327 Ben kafamdan atmamıştım üstelik çevremde olmayan arkadaşları gördükçe daha çok stres oldum (doktor hormonlarımı da beğenmemişti zor çocuğun olur dedi) ama 2.ay denemede oldu bacakları dikme olayını bende yaptım 😂😂😂 yani diyeceğim şu kafadan atmayınca olmaz diye daha beter stres olmayın
Tgcbbrdmr Dahmaz_cah6114 bebeğim arabada baktım aldıkta tatilede gittim yok anam hala devam etti bu dediklerim eylülde olanlar araba oldu tatil oldu bnm aklımdaki gitmedi
Meryemtrksoy Tgcbbrdmr aslında tatile de gitmişsiniz orda hiç düşünmeden tadını çıkartsaydınız ya canım benim genelde baktınız olmuyor oda değiştirin ya da mekan değiştirin derler ya 🙈hem kafanda dert yok tasa yok inşallah değerlendirdiyseniz olmuştur belki
Aysenur___ Tgcbbrdmr Rabbim kolaylığını versin sabır versin :) istediğin şey hemen olsun istiyor insan nefis işte hepimiz öyleyiz , Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah